Wenkbrauwen Hairstrokes met Microblading – Mesjestechniek

Hairstrokes Micro blading of mesjestechniek

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen met de haartje per haartje methode. Voor deze vorm van Permanent Make-up is er geen apparatuur voor nodig en dus geen PMU machine.

Er wordt gewerkt met een ingenieus flinterdun mesje waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flnterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

Bij deze nieuwe techniek worden kleine krajes in de huid aangebracht waar pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven 9 maanden tot een jaar perfect mooi. Dit ten opzichte van de hairstroke techniek met de PMU machine, die tot twee jaar perfect mooi blijven, alvorens licht te gaan vervagen. Dit komt omdat de haartjes die bij gepigmenteerd worden met de microblading techniek flinterdun zijn en ook makkelijker vervagen.

Voor alle  technieken, hairstrokes micro blading of mesjestechniek en de hairstrokes techniek met de PMU machine of in combinatie met Shadow techniek, raden wij sowieso een jaarlijkse retouche aan een 50% van de oorspronkelijke prijs, om op die manier de wenkbrauwen, jaar in, jaar uit perfect te houden.

De voordelen:

  • hele dunne haartjes
  • niet van echt te onderscheiden
  • snel
  • meteen mooi

De techniek die het best bij jouw bestaande wenkbrauwen of situatie past, bespreek je best gedurende een Gratis & Vrijblijvend intakegesprek, met de specialist, Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist

Zie ook pagina wenkbrauwen schaduwtechniek en hairstrokes techniek met PMU machine

Bel gratis via ons Groen Nummer om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek of neem contact op via het contactformulier

microblade

Microblade – Mesje Microblading tehcniek

%d bloggers liken dit: