Permanent Make-up en tatoeages verwijderen met Soft Brow Removy behandeling

Verwijderen of verzachten van Permanent Mak-up of tatoeages in België

Al te vaak en met heel veel spijt, komt Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist, mensen tegen in zijn cabinet of instituten en klinieken waar hij werkt, tijdens een gratis & vrijblijvend intakegesprek, die verkeerd geplaatste permanent make-up hebben of met foute pigmenten.

Het kan ook nog een graad erger. Mensen die ooit, en meestal een hele tijd geleden,  wenkbrauwen hebben laten plaatsen door iemand die nog steeds heeft gewerkt of werkt met  tatoeage pigment. Het is ten stelligste af te raden om met tatoeagepigmenten te werken in het aangezicht voor eyeliners of wenkbrauwen, daar deze veel teveel ijzer bevatten en bedoeld zijn voor huid op alle andere lichaamsdelen, behalve het gezicht.

Als je verneemt bij het vragen naar informatie voor permanent make-up,  dat plaatsing van jouw eyeliner of wenkbrauwen voor altijd of tientallen jaren zal blijven. Zoek dan de eerst dichtstbijzijnde uitgang om zo snel mogelijk te gaan lopen. Het is echt niet mogelijk.

Goed geplaatste permanent make-up vervaagt na twee á drie jaar en uiteindelijk zal het pigment volledig uit de huid verdwijnen als je niet laat retoucheren. Dat is ook het gezondste voor de huid van jouw gelaat. In permanent make-up pigmenten zit minder ijzer en ze zijn wetenschappelijk onderbouwd om hypoallergeen te zijn. Vandaar zijn ze ook veel duurder dan de simpele tatoeagepigmenten.

Tatoeagepimenten worden spijtig genoeg  veel te veel gebruikt door niet specialisten.  Zwaar zondiging tegen de ethische permanent make-up regels. Reden? Tatoeagepigmenten zijn tot een vijfde goedkoper dan hoogwaardige permanent make-up pigmenten.

Masters Permanent Make-up Artists, kunnen zich niet veroorloven om niet met hoogwaardige permanent make-up pigementen te werken.

Bovendien kan men inderdaad met tatoeagepigmenten beloven, dat de eyeliner of wenkbrauwen er voor altijd zullen staan. Spijtig genoeg vertelt men er dan wel niet bij dat deze met verloop van tijd, afhankelijk van persoon tot persoon petrol-grijs tot paars uitslaan of zelfs rood-bruin.

Je hebt zeker en vast al mensen zien rond lopen met petrol-grijze tot blauwe eyeliners of rood-bruine wenkbrauwen. Wel, nu weet je waarom. Te vaak kiezen mensen voor de goedkope prijs voor het laten plaatsen van hun permanent make-up. Niet doen! Het is om problemen vragen en het beduidt negen kansen op tien op het werken met tatoeagepigmenten.

Vroeger was weglaseren in een gespecialiseerde kliniek, de enige oplossing om slecht geplaatste wenkbrauwen te laten verwijderen of verzachten. Of deze die verkleurd zijn omwille van het gebruik van tatoeagepigmenten.

Tijden veranderen en  technieken evolueren. Ondertussen bestaat er een revolutionaire product op de markt, gekend onder de naam, “Soft Brow Removy” die alle soorten pigmenten laat vervagen of zelfs verdwijnen. Zeker Permanent Make-up pigmenten, maar ook taoeagepigmenten.

We noemen het ook depigmenteren.

Hierdoor kan na 1 tot maximaal 3 á 5 behandelingen, afhankelijk van de gebruikte pigmenten,  terug gedroomd worden van het plaatsen van mooie wenkbrauwen met de juiste permanent make-up technieken en pigmenten.

Eyeliners en lipcontouren moeten spijtig genoeg nog steeds verwijderd worden met een laser. We hebben hiervoor ook een afdeling bij Permanent Perfection Instituut onder leiding van Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento.

Zie pagina Tattoeages en Permanent Make-up verwijderen met laser.

Soft Brow Removy 5ml is een zacht en veilig product waarmee je te donkere of foutieve wenkbrauwpigmentaties kan oplichten of zelfs verwijderen.

Soft Brow Removy breekt geleidelijk de kristalstructuur van het pigment in de huid af. Je eigen huid kan het pigment hierdoor makkelijker afstoten. Binnen enkele dagen wordt je wenkbrauw lichter. Om het geheel te verwijderen dien je de behandeling enkele malen te herhalen. Soft Brow Removy is geen bijtend zuur maar pH neutraal.

Hoe gebruik je Soft Brow Removy ? 

Uiteraard kan dit enkel gebruikt en toegepast worden door een specialist, Master Permanent Make-up Artist, die hiervoor opgeleid is. Het product wordt ondiep inpigmenteerd met 5-point shader naald. De huid zal wit worden. Het is dus geen camouflage, maar de witte Brow Removy trekt het ongewenste pigment uit de huid.

Heb je zelf verkleurde wenbrauwen en herken je jouw situatie in bovenstaande gedetailleerde uitleg? Dan wil je zeker weten of Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist, hier iets kan aan veranderen.

Voor verwijderen van fout geplaatste permanent make-up of wenkbrauwen die geplaatst zijn met tatoeagepigmenten en wellicht verkleurd zijn naar petro-grijs, paars of rood-bruin, werkt de specialist uitsluitend met een “Gratis & Vrijblijvend Intakegesprek” om eerlijk advies te geven over de mogelijkheden van deze behandeling en de bestaande toestand te bestuderen.

Het aantal keren dat er behandelt moet worden, kan ingeschat worden, maar is geen exacte wetenschap. 1 tot maximaal 5 behandelingen kunnen van toepassing zijn. Doch een gemiddlede van drie behandlingen, is het meest gangbaar.

Bel gratis via ons Groen Nummer om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek of neem contact op via hetcontactformulier

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken

 

 

 

%d bloggers liken dit: