Tatoeages en PMU verwijderen met Laser in België

Speciale en uitzonderlijke afdeling in België, voor het verwijderen van tatoeages over het hele lichaam en tevens ook permanent make-up wenkbrauwen, eyeliners en lipcontouren.

Een bevoegd extern specialist komt op vaste dagen in het Permanent Make-up Instituut, om tatoeages  te verwijderen over het hele lichaam.

Tevens ook foutief of slecht geplaatste permanent make-up en/of permanent make-up dat verricht is met tatoeagepigmenten en die verkleurd is naar verschrikkelijke kleuren. Rood-bruin, purper, blauw-grijs of fluo groen.

Een tatoeage die je op een veilige manier weg wil, zonder hier littekens over te houden? 

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te verkrijgen

De YAG-laser methode is een uiterst veilige manier om dit te laten verrichten door een specialist in het weglaseren van tatoeages.

Permanent Perfection Instituut werkt hiervoor met een expert in België voor het weglaseren van tattoo’s en Permanent Make-up.

Voor correctie van donkere eyeliners adviseren wij altijd het verwijderen met onze Q-med Yag Laser. Hiermee kunt u nagenoeg alle donkere eyeliners verwijderen, ook uitlopers of misplaatste eyeliners. Wenkbrauwen, lipliners en tattoo’s kunnen eveneens worden verwijderd met deze laser.

Laser is ingewikkelde materie en niet iedereen is hiervan op de hoogte,  maar het kan dus ook veilig verricht worden bij Permanent Perfection Instituut te Brussel.

Hieronder kan je een filmpje bekijken hoe het allemaal in zijn werk gaat. Het filmpje is gemaakt door de fabrikant van de YAG-laser, met name Ecuri Cosmetics. Het is ook de internationale school waar onze specialist deze YAG-laser opleiding heeft voltooid en zijn Master Degree heeft behaald.

Prijsofferte op consultatie!

Voor de verwijdering van een tatoeage met laser, moet men meerdere keren terug komen. De richtprijs voor een behandeling is uiteraard afhankelijk van de grootte, de opvulling en de complexiteit van jouw tatoeage.

Prijs is te bespreken met de specialist. Tevens het aantal behandelingen om tot het eindresultaat te komen en dat schommelt tussen de 5 tot 8 behandelingen. Tussen elke behandeling ligt er bij ons een 8 weken om jouw opruimcellen de tijd te geven hun werk te doen.

Voor een afspraak kan je bellen naar het nummer van:

  • Permanent Perfection Instituut (Brussel, België): 02/899.91.88 of 0479/920.407 of vanuit het buitenland: +32 2 899 91 88
    Op maandag en donderdag om de 14 dagen en op alle zaterdagen

%d bloggers liken dit: