Afdeling Massages/Reiki

Permanent Perfection Massages

RelaxmassagesSportmassageTriggerpoint-, Dry Needling– en  Reiki-behandelingen.

Ik ben Peter, assistent van de Permanent Make-up Artist/Specialist, Fernando Nascimento. Ik sta in voor het commerciele gedeelte van het Permanent Perfection Instituut. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het bezorgen van de eerste info aan potentiële permanent make-up klanten van de PMU-specialist en organiseer ik ook zijn agenda. Ik doe dit al meer dan zeven jaar met groot plezier.

Zelf ben ik al meer dan 15 jaar evaringsdeskundige in gewichtsbheersing, geven van voedingsadvies en informatie over voedingssupplementen en tevens sport en wellnessbegeleiding.

Bovendien ben ik al jaren topsporter in de krachtsport/bodyscluptuur en weet ik maar al te goed hoe belangrijk de vier peilers zijn van een gezond leven! En zeker voor een sporter.

  1. Voeding
  2. Motivatie
  3. Bewegen en/of sporten – training,
  4. Herstel: slapen, rust, massages, infra-rood, …

Ik heb al meer dan 20 jaar mijn Reiki-diploma’s op zak en praktiseerde daar mee in mijn praktijk te Antwerpen. Deze ervaring en kennis wordt nu terug boven gehaald voor de Permanent Perfection Massagepraktijk.

Reikibehandelingen en relaxmassages zijn de basisdisciplines die we dagdagelijks aanbieden. In het begin van het jaar 2018, komen daar nog sportmassages bij voor de recreatieve sporter en tevens sportmassages voor gevorderden en aldus voor de topsporters onder jullie.

Ik besef zelf heel goed, hoeveel een professionele massage kan bijdragen tot een gezond leven, een betere recuperatie en herstel van de spieren en kan bijdrage tot een perfecte lichaamlijke en mentale balans.

Vandaar de benaming Permanent Perfection Massages – permanent en altijd perfect streven naar een ideale balans. Yin, Yang!

Hiermee komen de Reikibehandeling als toegevoegde waarde tenvolle tot uiting voor mentale en emotionele healing.

Overtuigd om een relaxmassage of Reikibehandeling te boeken? Bel voor reservatie naar 0479/920.407

Zie de individuele pagina’s met meer info over de verschillende massages en Reikibehandelingen en ontdek daar ook de prijzen.

Persoonlijke hygiëne

Onze persoonlijke hygiëne is een topprioriteit als massagetherapeuten! Voor en na elke massage was ik uitgebreid mijn handen. Wassen van mijn handen onder stromend lauwwarm water en gebruik hierbij vloeibare zeep die ik goed over mijn handen wrijf, en dus ook tussen je vingers en onder mijn nagels. Verder spoel ik mijn handen goed af en droog ze af met een papieren wegwerphanddoek. Ik draag om hygiënische redenen geen juwelen en horloge.

NB: Ik verwacht dit ook van onze klanten, Ook jij moet zorgen voor een persoonlijke top hygiëne! Het staat ook zo vermeld in onze huisregels. 

Positieve groeten,

Peter
Gediplomeerd masseur en Reikibehandelaar

Zie ook: RelaxmassagesSportmassageTriggerpoint-, Dry Needling– en  Reiki-behandelingen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: