Cellulite behandelingen met Cellfina methode

Cellfina®-methode. De enige behandeling om cellulitis te verwijderen die met een klinische studie bewezen is!

Cellulite verwijderen

De oorzaak en ontwikkeling van cellulite
Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de ontwikkeling van cellulite. Factoren die invloed uitoefenen op de mate waarin cellulite aanwezig is zijn onder andere:

  • Erfelijkheid
  • Hormonen
  • Levensstijl
  • Gewichtstoename of gewichtsafname

De belangijkste oorzaak van cellulite zijn de bindweefselstrengen, die onder het huidoppervlak de putjes veroorzaken. Als de echte structurele oorzaak van cellulite niet wordt behandeld, blijft de cellulite zichtbaar, zelfs bij vrouwen met minder vet en/of een gezonde levensstijl.

cellulite

De bindweefselstrengen verbinden de huid

A De bindweefselstrengen verbinden de huid met het onderliggende weefsel, waardoor de vetcellen in vetcompartimenten verdeeld worden.1
B De bindweefselstrengen die verticaal onder het huidoppervlak aanwezig zijn trekken de dermis naar beneden.
C Het vet dat zich ophoopt in de vetcompartimenten puilt naar boven uit, waardoor een bobbelige huidstructuur met putjes ontstaat.

Behandelopties
Er bestaan verschillende behandelingen die claimen cellulite te verminderen: massages, gewichtsverlies, kruiden,…

Er is op dit moment slechts 1 klinisch bewezen minimaal invasieve behandeling die cellulite structureel verwijdert, namelijk de behandeling waarbij de bindweefselstrengen worden doorklieft.

En dat is de Cellfina® Methode! Nu ook beschikbaar in België

Bekijk hieronder het YouTube-filmpje van Cellfina® en ontdek ook waarom dit zo is!

 Iets voor mij?
Cellulite verwijderen is geschikt voor:
– Vrouwen met cellulite op dijen en billen
– Minimale of geen huidverslapping
– BMI < 35

Hoe werkt Cellfina®
Cellfina® vermindert op dijen en billen in één behandeling. De cellulitisbehandling richt zich op het aanpakken van de structurele oorzaak van cellulite, de bindweefselstrengen. Deze strengen trekken de huid omlaag die de putjes veroorzaken.

Wat mag ik verwachten qua resultaat en duur?
In klinische studies rapporteren patiënten vanaf 3 dagen verbetering op de behandelde gebieden. De uiteindelijke resultaten kunnen even op zich laten wachten, dit heeft te maken met uw natuurlijk herstelproces. Studies die nog lopende zijn geven aan dat het resultaten minstens 3 jaar aanhouden.

cellulite-voor-na

Permanent Perfection Instituut – Cellulite verwijderen met Cellfina methode – Brussel – België

Wat na de behandeling?
Onmiddellijk na de behandeling zal het gebied worden verbonden met steriel gaas en bandage/tape.

Over het algemeen kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten voortzetten, maar er wordt aangeraden zware lichamelijke activiteiten te beperken binnen de eerste 24 uur.

Er wordt aangeraden gedurende twee weken (lichte) compressie kleding te dragen om na de behandeling bloedingen, zwelling en/of blauwe plekken te beperken.

4 weken na de behandeling vindt er een controle afspraak plaats. Tijdens de controle worden er foto’s genomen van het behandelde gebied, zodat het resultaat geëvalueerd kan worden.

Doet het pijn?
Om uw comfort te maximaliseren ontvangt u een prikje met lokale verdoving op de te behandelen zones. Nadat de gebieden verdoofd zijn worden, op een gecontroleerde manier en op precieze diepte, de bindweefselstrengen onder de huid los gemaakt.

Een afspraak boeken voor een adviesconsultatie over cellulitebehandeling en/of wil je een reservatie voor een behandeling? Bel het nummer 02/899.91.88 of 03/231.53.97 en mobiel kan ook via 0479/920.407.

Je kan ook onderstaand contactformullier gebruiken en we bellen je dan zo vlug mogelijk op om een afspraak te maken.

%d bloggers liken dit: