Wie zijn wij?

Instituut Permanent Perfection® – Passie voor Permanente Make-up

Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist in verschillende vakgebieden.
Geschoold en continu in bijscholing in nationaal & internationale opleidingscentra. Deelspecialisaties gevolgd bij verschillende Internationale Masters in Permanent Make-up Artisten voor alle specifieke verschillende PMU-technieken.

Fernando Nascimento, is één van de ‘slechts’ zes Master Permanent Make-up specialisten in België, die een Permanent Make-up Instituut uitbaat, waar ‘enkel en alleen‘ permanent make-up behandelingen worden uitgrvoerd door eigen hand. Het instituut kent geen andere schoonheidsbehandelingen, dan permanent make-up activiteiten. Uiteraard is dat een groot voordeel en geeft dit garantie op kwaliteit door ook de jarenlange ervaring in permanent make-up toepassingen. Hij is naar ons weten, de enigste mannelijke Master Permanent Make-up Artist die in België woont. In het buitenland zijn er wel meer mannelijke Master Permanent Make-up Artisten.

Een altijddurende schoonheid is waar iedereen naar streeft. Permanente Make-up is een ambacht die in verschillende vakgebieden deze esthetiek kan bijstaan. Vanzelfsprekend is het gelaat het meest belangrijke deel van ons lichaam.

Het gelaat is het voornaamste onderdeel van het menselijk lichaam waaraan men elkaar als individu kan herkennen. Daarnaast kan men gevoelens bij anderen aflezen aan bepaalde gelaatsuitdrukkingen. Iemands gelaatsuitdrukking vormt vaak een belangrijke indicatie van zijn geestesgesteldheid en gemoedstoestand.

Permanente make-up is een ideale partner voor esthetiek verfraaien van het gelaat met onder andere de wenkbrauwen, ogen en lippen.

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken

 

Fernando Nascimento – Master Permanent Make-up Artist / Specialist

Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Buiten het gelaat en vooral de wenkbrauwen, specialiseert Fernando zich ook in schedelpigmentatie. Een vernieuwende oplossing voor haaruitval bij mannen en vrouwen. Een manier om de schedel te pigmenteren op de plaatsen waar minder of geen haar meer groeit. Niemand hoeft kaal door het leven te gaan !

Natuurlijke schoonheid, onze passie !

Het bewijs dat Fernando met het hart werkt en van permanente make-up zijn passie maakt, is dat hij ook de extra specialisatie tepelhofreconstructie heeft gedaan. Borstreconstructies na bijvoorbeeld een ongeval of kanker gebeuren met prachtige methoden. Ze zijn de huidige tijd briljant te noemen. De afwerking met de reconstructie van de tepelhof met permanente make-up maakt het esthetiek geheel helemaal af. Men voelt zich weer op en top vrouw!

Eerlijk, informatief en gepersonaliseerd advies.

Je goed voelen begint bij je perfect informeren. Iedereen is immers uniek. Vrijblijvende en kosteloze informatie is bij Permanent Perfection is dan ook een evidentie. We geven een aangepast antwoord op jouw vragen en behoeften.

Op afspraak uiteraard, we luisteren graag naar je! Fernando Nascimento neemt persoonlijk steeds zelf de tijd om alles in detail toe te lichten.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op via onze contactpagina!

Permanent Make-up – Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist werkt in zijn eigen hoofdcabinet te Brussel en in twee klinieken met name:

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken

  2 comments for “Wie zijn wij?

 1. Onar Makbule
  24 juni 2017 om 00:46

  Staan jullie open voor opleidingen? Zo ja, ben ik kandidaat. Ik wil graag opgeleid worden door jullie. Indien mogelijk contacteer mij. Alvast bedankt.

  Like

  • 24 juni 2017 om 10:31

   Beste Onar Makbule,

   Stuur even die aanvraag via het contactformulier van onze website en dan maken we daar werk van om het door te sturen naar de verantwoordelijke persoon die de opleidingen doet

   Vriendelijke groeten,

   Peter, assistent van de specialist, Fernando Nascimento
   Master Permanent Make-up Artist

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: