Energethisch Reiki en Massage Therapie in Brussel – Peter therapeut

Peter, Reiki behandelaar en gediplomeerd masseur

De effecten van relaxmassages en massages algemeen

Als gediplomeerd massagetheratpeut kan ik jullie vertellen dat een massage allerlei effecten teweegbrengt die bevorderend zijn voor lichaam en geest. Massage heeft niet alleen direct invloed op de plek waar de klant wordt aangeraakt, maar ook indirect op de andere plekken van het lichaam of op de geest.

Het is belangrijk dat je als masseur weet welke effecten een massage kan hebben en ik moet in staat zijn deze effecten te verklaren aan jou, de klant.

Bezoek zeker de nieuwe website van Permanent Perfection Massages hier:
https://sport-triggerpoint-dryneedling-massage.com

Hieronder geef ik graag de theorie mee over de vijf effecten en verklaringen van deze effecten.

 1. Mechanische effecten

Ik vertel niet voor niets als eerste de mechanische verklaring van dit effect. Massage is namelijk op de eerst plaats een mechanische prikkel, die duidelijk waarneembare effecten teweegbrengt. Het gaat hier om effecten die direct worden veroorzaakt door de wrijving en de druk die bij massages ontstaan.

Het gaat om effecten als:

 • Vrijkomen van warmte
  • massage zorgt direct voor warmteontwikkeling op de plek waar ik als masseur over de huid wrijf. De warmte straalt door tot in  het onderliggend spierweefsel
 • Loslaten van dode huidcellen
 • Verhelpen van huid- en spierverklevingen
 • Stimuleren van mestcellen
  • mestcellen zijn gespecialiseerde cellen in weefsel dat in contact staat met de buitenwereld, de huid. In de mestcellen zit histamine, wat voor een betere bloedsomloop kan zorgen
 • Bevorderen van bloedsomloop en doostroming lymfevocht
 • Vochtafvoer
 • Vergroten van de beweeglijkheid

Reflectoire effecten

Met reflectoire effecten worden effecten bedoeld die betrekking hebben op het zenuwstelsel. Reflectoire effecten zijn indirecte effecten van massage. Wanneer ik als masseur de huid aanraak, prikkel ik de verschillende reflectoren. Dit zijn soort ontvangers die in de huid aanwezig zijn. Zij geven de ontvangen boodschap door aan het centrale zenuwstelsel, waar reactie ontstaan die worden teruggekaatst naar de plek waar de massage wordt gegeven.

Voorbeelden van reflectoire effecten zijn:

 • Veranderen van spierinspanning
 • Invloed uitoefenen op pijngevoel
 • Verwijden van bloedvaten (bij een intensieve massage is de doorbloeding na 15 tot 20 minuten op zijn hoogst)

Biochemische effecten

Massage wekt in de huid en in het onderhuids bindweefsel chemische stoffen op, de zogenaamde weefselhormonen, waaronder acetylcholine en histamine. Deze stoffen zorgen onder meer voor de verwijding en een betere doorlaatbaarheid van de wanden van de bloedvaten, waardoor de stofwisseling wordt bevorderd

Bio-energetische effecten

Bij een massage manipuleer ik direct de huid en spieren. volgens de bio-energetica staan bepaalde spieren direct in contact met de functies van bepaalde organen. Wanneer door middel van massage de spieren beter funtctioneren doordat de energiebalans is hersteld, zorgt dit ook automatisch voor een betere werking van de organen waarmee deze spieren in contact staan. Met als gevolg dat het hele lichaam beter functioneert.

Psychische verklaringen

Als iemand voor mij komt voor een massage betekent dit dat die persoon aandacht aan zichzelf wil besteden. Hij of zij neemt de tijd om de rust op te zoeken en te ontspannen. Mijn klant vertrouwt op mijn vakbekwaamheid. Het psychologisch effect van een massage neemt toe naarmate de klant meer vertrouwen heeft in mij en zich beter op zijn of haar gemak gaat voelen.

Allemaal interessante effecten die een massage teweegbrengt en een zaligheid om te ervaren.

Wil je een relaxmassage boeken? Bel dan het nummer van de massagetherapeut, Peter en vorm 0479 920 407

Indien het antwoord apparaat? Laat een zeker een boodschap achter. Ik ben dan ongetwijfeld met een massagebehandeling bezig en ik bel jou zo vlug mogelijk terug om je te woord te staan en een afspraak te maken.

Peter, Reiki- en massagetherapeut te Brussel en voor wijde omgeving

 

Relax Massages – Massagetherapeut Brussel Meester in Massages

Relaxmassage – Massage om ideaal te relaxen en te herbronnen

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan stress en druk van buitenaf. Hierdoor ontstaan spanningen ontstaan die ons lichaam verzwakken en vatbaar maken voor ziektes. Je gaat je minder goed in je vel voelen. Een relaxmassage is niet alleen goed voor uw lichaam maar ook voor uw geest.

Bezoek zeker de nieuwe website van Permanent Perfection Massages hier:
https://sport-triggerpoint-dryneedling-massage.com

Wat is een relaxmassage?

Bij een relaxmassage of anti-stress massage wordt ongeveer dezelfde techniek gebruikt als bij een rugmassage, alleen is de massage gericht op het volledige lichaam. Met een relaxmassage wordt u volledig ontspannen van kop tot teen. Zo krijg je opnieuw energie wanneer je vermoeid of uitgeblust bent en kan u er opnieuw even tegen aan. Een ideale manier om je te herbronnen.

Voordelen relaxmassage

Een relaxmassage zorgt ervoor dat uw geest en uw lichaam tot rust komen en terug meer in balans zijn. Zo krijg je nieuwe energie en bent u beter beschermt tegen stress. Tijdens de massage worden uw bloedsomlop gestiùuleert en worden afvalstoffen beter afgevoerd. Wat uw gezondheid ten goede komt.

Lees verder op onze website welke verschillende massageolie we gebruiken en wat onze tarieven zijn voor hoogwaardige massage door gediplomeerde masseurs

Tot weldra!

Bezoek zeker de nieuwe website van Permanent Perfection Massages hier:
https://sport-triggerpoint-dryneedling-massage.com

Verschillende soorten massages bij Permanent Perfection Massage Instituut – Massagesalon

Reiki behandeling – Reiki Therapeut Brussel – Permanent Perfection

Reikibehandelingen door Reikitherapeut Peter

Ik heb al meer dan 20 jaar de Reiki graden op zak en had een eigen praktijk te Antwerpen. Met het opstarten van het Permanent Perfection Massagesalonafdeling, zal ik ook weer Reikibehandelingen verrichten in Brussel. Mijn Reiki vloeit intensief en dat is belangrijk als keuze door wie je een Reikibehandeling laat verrichten.

Prijs Reikibehandeling: 55 euro / behandelingsduur 60 min

Reservaties? Gewoon bellen naar 0479 920 407

(Krijg je een bezettoon? Dan wil dat zeggen dat ik met een behandling bezig ben en dan laat je een boodschap achter en ik bel je zo spoedig mogelijk terug op.

Bezoek zeker de nieuwe website van Permanent Perfection Massages hier:
https://sport-triggerpoint-dryneedling-massage.com

Wat is Reiki?

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het japans betekend het kracht van de zon. De naam luidt officieel ‘Usui Shiku Ryoh’, of in het nederlands ‘De Usui reikimethode’. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Hoe werkt reiki?

Reiki is een andere naam voor universele levensenergie. Als je met Reiki werkt maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent een soort kanaal waardoor deze energie naar jezelf of ook anderen kan stromen.

Deze energie zit om ons heen en ook in ons. Het is neutrale energie die verantwoordelijk is voor alle materie en al wat leeft. Mensen en dieren en ook zaken, gebeurtenissen hebben deze energie nodig om op een goede manier te leven, te zijn en te gebeuren.

Blokkades die zich in de loop van je leven in deze energiebanen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn. Reiki kan je daarbij helpen!

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Waardoor mensen zich ondanks hun ziekte, problemen die ze hebben zich niet meer of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Lees verder op de pagina van reikibehandelingenklik hier

Peter Reikitherapeut

Bezoek zeker de nieuwe website van Permanent Perfection Massages hier:
https://sport-triggerpoint-dryneedling-massage.com

Reikibehandelingen in Brussel door Reikitherapeut Peter

Nieuw bij Permanent Perfection Brussel – Relaxmassages en Reikibehandelingen

Ik ben Peter, assistent van de Permanent Make-up Artist/Specialist, Fernando Nascimento. Ik sta in voor het commerciele gedeelte van het Permanent Perfection Instituut. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het bezorgen van de eerste info aan potentiële permanent make-up klanten van de PMU-specialist en organiseer ik ook zijn agenda. Ik doe dit al meer dan zeven jaar met groot plezier.

Bezoek zeker de nieuwe website van Permanent Perfection Massages hier:
https://sport-triggerpoint-dryneedling-massage.com

Zelf ben ik al meer dan 15 jaar evaringsdeskundige in gewichtsbheersing, geven van voedingsadvies en informatie over voedingssupplementen en tevens sport en wellnessbegeleiding.

Bovendien ben ik al jaren topsporter in de krachtsport/bodyscluptuur en weet ik maar al te goed hoe belangrijk de vier peilers zijn van een gezond leven! En zeker voor een sporter.

 1. Voeding
 2. Motivatie
 3. Bewegen en/of sporten – training,
 4. Herstel: slapen, rust, massages, infra-rood, …

Ik heb al meer dan 20 jaar mijn Reiki-diploma’s op zak en praktiseerde daar mee in mijn praktijk te Antwerpen. Deze ervaring en kennis wordt nu terug boven gehaald voor de Permanent Perfection Massagepraktijk.

Reikibehandelingen en relaxmassages zijn de basisdisciplines die we dagdagelijks aanbieden. In het begin van het jaar 2018, komen daar nog sportmassages bij voor de recreatieve sporter en tevens sportmassages voor gevorderden en aldus voor de topsporters onder jullie.

Ik besef zelf heel goed, hoeveel een professionele massage kan bijdragen tot een gezond leven, een betere recuperatie en herstel van de spieren en kan bijdrage tot een perfecte lichaamlijke en mentale balans.

Vandaar de benaming Permanent Perfection Massages – permanent en altijd perfect streven naar een ideale balans. Yin, Yang!

Hiermee komen de Reikibehandeling als toegevoegde waarde tenvolle tot uiting voor mentale en emotionele healing.

Overtuigd om een relaxmassage of Reikibehandeling te boeken? Bel voor reservatie naar 0479/920.407

Zie de individuele pagina’s met meer info over de verschillende massages en Reikibehandelingen en ontdek daar ook de prijzen.

Bezoek zeker de nieuwe website van Permanent Perfection Massages hier:
https://sport-triggerpoint-dryneedling-massage.com

Permanent Perfection Massagepraktijk te Brussel voor Brussel en grote omgeving

Permanent Make-up behandelingen! Als je denkt dat een puntje geen verschil maakt? Zet er dan maar eens een op je neustip!

Permanent Make-up plaatsen verreist meersterlijk vakmanschap!

Permanent make-up verreist een intensieve opleiding van ongeveer 3 jaren, plus jarenlange ervaring, vooraleer je kan mee draaien aan de top van de permanent make-up branche. Deze behandelaars benoemen we als Master, Meesters in het PMU vakmanschap.

“Voor een verkoudheid ga je naar een huisdokter. Voor een hartoperatie ga je naar een hartspecialist en liefst een met jarenlange ervaring en die niets anders doet dan hartoperaties.”

Dat is ‘idem dito’ voor een hoogwaardige permanent make-up behandeling. Daarvoor ga je niet naar een nagelstudio, haarkapper of een schoonheidsinstituut, die permanent make-up er maar even bij neemt, om een stuk van de inkomstentaart mee pikken. Tenzij deze instituten een externe expert,  Master Permanent Make-up Specialist inhuren.

Neen, je kiest voor een Meester Permanent Make-up Specialist, die uitsluitend en exclusief permanent make-up behandelingen verricht en jarenlange ervaring heeft.

Als je denkt dat een puntje niet veel verschil maakt? Plaats er dan maar eens eentje op jouw neustip!

Tegenwoordig zijn er permanent make-up opleidingen van slechts drie uur en men kan in de permanent make-up branche aan de slag, als men zich uiteraard bovendien ook nog officieel registreerd bij de respectievelijke bevoegde Federale Overheidsdienst en de opleiding hygiëne heeft gevolgd en verzekerd is voor de PMU-ambacht

Deze laatste elementen kan je perfect zelf checken door ernaar te vragen bij de behandelaar, waar je eerst voor een adviesconsultatie gaat. Bovendien moeten deze documenten, lees: certificaten, bij wet uithangen in de wachtzaal en/of in de behandelingsruimte / cabinet van de specialist. Vraag ook naar het diploma en hoeveel jaar ervaring de behandelaar heeft, alvorens een beslissing te nemen tot eventuele plaatsing na de volledige uitleg verkregen te hebben.

Vanzelfsprekend en overbodig te vermelden, dat bij een behandelaar, die een opleiding van drie uur genoot t.o.v. iemand die drie jaren opleiding achter de kiezen heeft, dat kans ontzettend veel groter is dat een puntje of lijn verkeerd geplaatst wordt. En zoals de titel van deze nieuwsblog al verhult, kan dat een effectief groot verschil maken.

Het aanbrengen van Permanent make-up is een secuur en verantwoord vak. Permanent make-up leer je niet in enkele dagen. Een gedegen opleiding is van het grootste belang. Enkel een gewone basisopleiding duurt 10 dagen. Deze dagen worden om de 2 of 4 weken gegeven. Hiermee ben je ongeveer 1 jaar in opleiding, zodat je geleidelijk alle technieken leert. In de twee tot drie jaren nadien, volgen de vervolmakingscursussen.

Daarnaast is het verstandig om 2 tot 4 keer per jaar, update cursussen te volgen om up te date te blijven over de nieuwigheden in de permanent make-up branche. Deze worden ook MasterClasses genoemd en zijn gericht op Masters met minimum drie jaar ervaring.

Belangrijkste studie elementen van een permanent make-up opleiding zijn onder andere:

1. Theorie: huidaandoeningen
2. Kleuren- en pigmentenleer
3. Anatomie van het gelaat: gelaatsvormen, oogvormen en wenkbrauwvormen
4. Tekenen van lippen, eyeliners en wenkbrauwen
5. Oefenen op gefileerde varkenshuid
6. Hygiëneregels
7. Medische vragenlijst
8. Anesthesie – verdovingsmogelijkheden
9. Gebruik van een apparaat voor PMU
10. Praktijk eyeliner
11. Praktijk wenkbrauwen
12. Praktijk lipcontour
13. Praktijk Full lips
15. Vervolmakingscursussen en MasterClasses (min 4 keer per jaar)

En nog tal van andere punten die in een opleiding aan bod komen. 

Als een permanent make-up behandelaar, een Master Permanent Make-up specialist is en voldoet aan alle elementen om als topmeester in de PMU branche mee te draaien voldoet, resulteert dat ook in de prijzen. Het is als de prijs van een schotel in een drie sterrenrestaurant met een topchef. Deze zal ook duurder zijn, maar de kwaliteit van de producten, de schikking voor het oog en heel de afwerking, zal ook op topniveau zijn.

Kwaliteit kent zijn prijs! 

Ontdek hier de prijzen die duiden op een goede prijs/kwaliteitsverhouding voor permanent make-up in België. Klik hier

En ontdek hier de prijzen voor permanent make-up behandeling door Master Permanent Make-up Artist / Specialist, Fernando Nascimento. Klik hier

Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende adviesconsultatie met de specialist via 0479/920.407

Tot weldra!

Permanent Perfection Team
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist 

Boek een gratis & vrijblijvend adviesconsultatie en ontdek de vakkundigheid waarmee onze permanent make-up behandelingen worden uitgevoerd!

Kortingen! Ontdek de korting op onze permanent make-up met onze combinatie behandelingen

Kies voor een permanent make-up combinatiebehandeling van Permanent Perfection en doe een super voordeel met kortingen!

Permanent Perfection Insituut, Master Permanent Make-up Artist / Specialist, werkt al jaren met verschillende combinatiepakketten en met andere woorden, verschillende disciplines van permanent make-up behandelingen die gecombineerd kunnen worden door de klant. Verkrijg hiermee een fikse korting!

Het gebeurt heel vaak dat mensen bij het plaatsen van een boven eyeliner, ook de onder eyeliner willen. Laat je de twee plaatsen, verkrijg je een mooie korting van 50 euro op het totaal van de twee eyeliners.

Het vertrouwen is  er en dan komt het nog meer voor dat men de eyeliners wil combineren met wenkbrauwen en daarbij nog eens een lipcontour of full lips en dan lopen de kortingen op van 100 euro tot zelfs 260 euro, afhankelijk van hoeveel en de aard van permanent make-up disciplines die gecombineerd worden.

Ontdek de kortingen van enkele Permanent Make-up behadeling combinatie-voordeelpakketten!

Kortingen door combinatiepakketten: Prijs:
 • Eyeliner boven + wenkbrauwen
460 euro / Totaal korting: 50 euro
 • Eyeliner onder + wenkbrauwen
430 euro / Totaal korting: 50 euro
 • Eyeliner boven en onder + wenkbrauwen
520 euro / Totaal korting: 150 euro
 • Eyeliner boven en onder + wenkbrauwen + lipcontour
730 euro / Totaal korting: 260 euro
 • Eyeliner boven en onder + wenkbrauwen + full lips
950 euro / Totaal korting: 200 euro

Staat jou gewilde combinatie er niet bij? Geen probleem!

Er zijn inderdaad nog meer en andere combinaties mogelijk. Bel direct voor meer informatie en de juiste prijs te kennen met korting van jouw combinatie voordeelpakket en maak gelijk een afspraak! Of stuur ons een aanvraag via het contactformulier,

Bel hiervoor naar het centraal nummer: 0479/920.407 – vanuit het buitenland +32 479 920 407

Tot weldra!

Permanent Perfection Team
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist / Specialist

Klik hier: voor de volledige prijslijst van de permanent make-up behandelingen

Ontdek de combinatie permanent make-up behandelingen voordeelpakketten van Permanent Perfection Instituut

Prijslijst Permanent Make-up behandelingen door Master Permanent Make-up Artist/Specialist

Meesterlijke Permanent Make-up behandelingen aan economische prijzen in België.

Permanent Perfection Instituut, specialist en expert, Fernando Nascimento, Master Permanent make-up Artist is opgeleid tot het hoogste niveau van permanent make-up ambacht. Hij werkt aan prijzen die afgestemd zijn op de economische conjunctuur in het algemeen en op de koopkracht van de consument, zonder te tornen aan de hoogste kwaliteit dat men kan bieden in de permanent make-up branche.

Permanent Perfection, heeft steeds de mensen gewaarschuwd om niet voor te lage PMU-prijzen te kiezen en dus te gaan voor goedkope permanent make-up. Lees anders deze nieuwsblog nog eens door: Kies niet voor goedkope permanent make-up

In elke branche kennen we bradeurs. Let daar extra voor op in de permanent make-up branche. Deze werken aan zo lage prijzen, dat ze moeten kiezen voor tatoeagepigmenten die 100 maal goedkoper zijn dan hoogwaardige permanent make-up pigementen. Dit geeft je 100% garantie op verkleuring van jouw wenkbrauwen naar blauw-grijs, rood of zelfs groen. Idem voor eyeliners en lipcontoor. Lees hier alls over in deze nieuwsblog: Hebben jouw wenkbrauwen ook een rare kleur na permanent make-up?

Ze hebben haast geen opleiding genoten en investeren zeker niet in enkele jaarlijkse update cursussen. Dat geeft je dus enkel een zekerheid op fout geplaatste permanent make-up, die we dan eerst moeten verwijderen, vooraleer het professioneel herdaan kan worden. Je bent dan meer geld kwijt.

Vaak zijn geen officieel erkende permanent make-up behandelaars door de Federale Overheid, niet specifiek verzekerd voor PMU-behandeling en voldoen ze zeker niet aan de vijf belangrijkste elementen waar een permanent make-up behandelaar aan moet voldoen. Lees ze hier: klik hier

Schoonheid kent zijn prijs!

Klopt, en het is ons goed recht om er steeds piccobello uit te zien en dagelijks aan onze schoonheid optimaal tijd te besteden. De voordelen van permanent make-up zijn dan ook te groot, om het niet bij in jouw standaard schoonheidsbehandelingen te laten behoren. Maar dan wel aan een juiste correcte prijs! Lees hier onze nieuwsblog met de tien grootste voordelen van permanent make-up.

Bovendien raden we iedereen nog steeds aan, om eerst een gratis en vrijblijvend adviesconsultatie te boeken, voor het volledig doorspreken van de mogelijkheden en PMU-technieken met de specialist, afgestemd op jouw unieke situatie! Iedereen is verschillend. Iedereen heeft andere wenkbrauwen, oogleden of lipcontouren.

Afspraak maken voor een adviesconsultatie? Bel rechtstreeks naar het centraal nummer voor alle instituten en klinieken waar de specialist aan de slag is – +32 479 920 407 of vraag een afspraak aan via het contactformulier

Tot weldra!

Ontdek hieronder onze volledige prijslijst. Ontdek ook onze extra voordelige combinatiepakketten.

Nog vragen? Aarzel niet ons te bellen!!

Permanent make-up discipline : Prijs:
(Alle prijzen inclusief 21% BTW en eerste plaatsing en twee retouhes/nabehandelingen)
 • Eyeliner boven
190 euro
 • Eyeliner onder
160 euro
 • Eyeliner boven en onder
300 euro
 • Wenkbrauwen shadow / power brows
320 euro
 • Wenkbrauwen hairstrokes (machine – naalden)
320 euro
 • Wenkbrauwen hairstorkes met microblading
320 euro
 • Lipcontour
320 euro
 • Full lips (volledig inkleuren)
480 euro
 • Full lips + lipcontour
600 euro
 • Kleurcorrectie eyeliners, wenkbrauwen, lipcontour
Idem tarief nieuw, incl. 2 retouches
 • PMU Removal / verwijderen
vanaf 150 euro met adviesconsult.
 • Jaarlijkse touch-up voor alle PMU-disciplines
50% van de nieuwprijs
 • Adviesconsultatie / intakegesprek
Kostenloos
Medische Permanent Make-up Disciplines: Prijs:
 • Littekencamouflage
prijs op maat en consultatie
 • Tepelhofpigmentatie
prijs op adviesconsultatie
 • Schedelpigmentatie / Tricopigmentatie
prijs per zone en na adviesconsult.
 • Schedelcamouflage
prijs per zone en na adviesconsult.
Kortingen door combinatiepakketten: Prijs:
 • Eyeliner boven + wenkbrauwen
460 euro
 • Eyeliner onder + wenkbrauwen
430 euro
 • Eyeliner boven en onder + wenkbrauwen
520 euro
 • Eyeliner boven en onder + wenkbrauwen + lipcontour
730 euro
 • Eyeliner boven en onder + wenkbrauwen + full lips
950 euro

Prijslijst met prijzen en alle tarieven van hoogwaardige permanent make-up behandelingen door een Master Permanent Make-up Artist

 

Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist / Specialist – Prijzen/Tarieven voor Permanent Make-up Behandelingen

MEESTERLIJKE PERMANENT MAKE-UP BEHANDELINGEN AAN DE JUISTE PRIJS

Prijzen/tarieven permanent make-up behandeling, door Master Permanent Make-up Artist / Specialist, Fernando Nascimento.

Sinds heden kan iedereen onze prijszetting terugvinden van al onze specialistaties permanent make-up behandelingen op onze website: www,permanent-perfection,com

We zijn nog steeds overtuigd, dat je met het weten van enkel de prijs, je helemaal nog niets weet van de kwaliteit en aldus de prijs/kwaliteit dat je verkrijgt.

We zijn nog steeds overtuigd, dat een prijsvermelding, met zelfs een zo goed mogelijk, volledig en gedetailleerde uitleg, een gratis en vrijblijvend adviesconsultatie met de specialist, NIET kan vervangen. Alle situaties zijn per persoon uniek en moeten op maat besproken worden met een expert in permanent make-up behandelingen.

Dit om de juiste pigmentkleurkeuze te maken, bijvoorbeeld. De uitgelezen PMU-techniek te bepalen, om zo naturel mogelijk een plaatsing te kunnen doen. Maar ook alle wensen van de klant te doorlopen en vooral ook alle openstaande vragen te beantwoorden. Een intakegesprek is echt veel meer waard dan enkel de prijs op zich te kennen.

Misschien haken mensen soms af voor de prijszetting en vinden ze het mogelijk te duur, maar zouden ze het dubbel willen betalen of ervoor sparen, als ze de uitleg van de specialist hebben gehoord en het uiteindelijk professioneel resultaat dat behaald is, hebben bewonderd. Denk daaraan! We spreken uit ervaring.

We weten dat onze Facebookpagina met meer dan 20.000 volgers en onze website, waar we ook veel tijd en energie in investeren, zeer professioneel wordt bevonden. Daar zijn we uiteraard blij om en heel fier over. Maar weet dat het vertrouwen in de persoon die de permanent make-up behandeling uiteindelijk gaat uitvoeren, zeker zo belangrijk is. Dit kan je enkel verkrijgen met persoonlijk contact tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Op aanvraag van vele Permanent Perfection Instituut fans en vele potentiële klanten die beroep willen doen op de meesterlijke permanent make-up plaatsingen van Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist, hebben we besloten om de prijzen dan toch te vermelden op onze website op de respectievelijke pagina Prijs/Kwaliteit en Garantie

Surf naar de pagina en ontdek de volledige prijslijst van permanent make-up behandelingen. Beloof ons wel te investeren in een gratis en vrijbijvende adviesconsultatie en aldus zonder verplichtingen. Fernando maakt graag 45 min tot een uur de tijd om het vertrouwen helemaal te winnen, met een gedetailleerde professionele uitleg op maat.

Fernando investeert graag een uur in jou, om de juiste details van de permanent make-up behandeling te bepalen en volledig toe te lichten. Gratis en zonder verplichtingen. Het lijkt ons dan logisch dat we dat ook van onze potentiële klanten mogen verwachten.

Tot weldra voor een adviesconsultatie en/of plaatsing. Bel hiervoor naar het centraal nummer 0479/920.407 of vul het contactformulier in.

Permanent Perfection Instituut
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist

Prijzen/Tarieven Permanent Make-up Behandelingen door Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento

Permanent Make-up volledig ingekleurde lippen of Full Lips

Full lips met permanent make-up als fabuleuse uitstraling van jouw lippen.

Full lips techniek met permanent make-up, is het volledig en professioneel inkleuren van de lippen, met een onwaarschijnlijk mooi resultaat. Een oplossing om op elke moment van de dag met klasse te schitteren.

Het volledig pigmenteren van de lippen met een passende kleur, wordt erg veel gevraagd, daar het heel wat voordelen kent.

Full Lips met permanent make-up techniek de lippen volledig inkleuren, pigmenteren.

Met de full lips PMU-techniek, kunnen onperfectheden van je eigen natuurlijke lipcontour gecorrigeerd worden, Full lips geeft  een extra kleur-accent aan je mond.

Uw natuurlijke liplijn wordt vooraf hertekend. De specialist houdt rekening met asymmetriën, onregelmatigheden zoals pigmentverlies, witte plekjes op de lippen (hypopigmentatie). De mond kan lichtjes vergroot worden en krijgt een mooie symmetrische vorm.

Full lips is aan te raden om een harmonisch geheel in kleur en vorm te creëren.

De kleur van natuurlijke permanente full lips wordt gekozen op basis van je natuurlijke lippenkleur. Het resultaat houdt ongeveer 2 tot 3 jaar.

 • Verduidelijkt de natuurlijke liplijn
 • Kan gecombineerd met dégradé=reliëf : een schaduweffect waarbij de lipliner uitschaduwt op de mond
 • Zorgt voor een uniforme lipkleur over gehele mond
 • Camoufleert oneffenheden zoals pigmentvlekken, witte plekjes, hypopigmentatie
 • Vergroot bovenlip, beneden lip
 • Kleurt je volledige mond in een natuurlijke kleur of in je favoriete lippenstift kleur
 • geen lipstick meer nodig en geen uitlopers van lipstick meer in de rimpels rond de mond.

Eenvoudigweg steeds mooi gekleurde lippen.

Wil je toch een andere kleur voor een bepaalde gelegenheid, dan kan altijd nog lipstick aangebracht worden. Mensen die bijna geen rode lippen meer hebben kunnen kiezen voor een natuurlijke tint.

Het bespreken van Full lips en de mogelijkheden, geschiedt steeds met een gratis en vrijblijvend adviesconsultatiegesprek, waartijdens alles grondig wordt besproken en uitgelegd.

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken

Permanent Perfection Team
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist / Specialist
Tel 0479 920 407 – 02/899.91.88 – 03/231.53.97

 

 

Permanent make-up Advies

Eerst grondig permanent make-up advies is GOUD WAARD!

Bij een permanent make-up behandelaar binnen komen. Ga maar liggen en we zullen er eens aan beginnen is totaal uit den boze en aldus zeer ongepast en zelfs bij wet verboden. Als je dit toch tegenkomt, bedank dan, stap op en zoek alstublieft een specialist die passie heeft voor permanent make-up. en die werkt zoals het hoort.

Master Permanent Make-up Specialist / Artist, Fernando Nascimento, werkt altijd eerst met een uitgebreid adviesconsultatiegesprek of ook intakegesprek genoemd. Zeker voor mensen die nog nooit permanent make-up hebben laten plaatsen.

Altijd eerst een volledig gedetailleerde uitleg, wat permanent make-up juist inhoudt. Wat je kan en mag verwachten. De evolutie van de volledige behandeling met Voor-, tijdens en nabehandeling. Voor een ‘maagdelijke’ permanent make-up klant of met andere woorden een persoon die nog nooit permanent make-up heeft laten plaatsen, kan een intakegesprek tot ongeveer 45 minuten duren.

Tijdens het gesprek groeit het vertrouwen.

De wenkbrauwen en eyeliners of lipcontour, worden eerst ook mooi voorgetekend met potlood. Een grondige kennis van de anatomie, alsook een praktische kennis van de klantpsychologie en de cosmetica zijn noodzakelijk voor de aanvang van elke behandeling. Complexe gezichtsfysionomie, correct interpreteren is een artistieke gave, maar kan in een aantal gevallen ook bereikt worden door lange ervaring. Klantenselectie is van vitaal belang voor een bevredigend resultaat.

En zeker ook belangrijk, al jouw vragen komen aan bod en worden opgelost zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen om de permanent make-up behandeling te starten.

Na dit adviesconsultatiegesprek wordt er een nieuwe afspraak gemaakt om de eerste behandeling aan te vatten.

Voor mensen die reeds permanent make-up hebben laten plaatsen, kan het intakegesprek veel korter zijn en kan er gelijk nadien met de eerste behandeling gestart worden.

Let ook zeker op de hygiënische omstandigheden van de permanent make-up praktijk. Deze moeten voldoen aan strenge hygiënevoorschriften.

Permanente make up is een risicogebonden activiteit met een belangrijk risico op kruisbesmetting van virussen zoals hepatitis A, B, C, D. Een steriele naald wordt in de diepere huidlagen geïnjecteerd, vooral in de bovenste lagen van de dermis. Een verfijnde pigmentatietechniek.
Hygiënisch werken in veilige omstandigheden is noodzakelijk om ziektes te voorkomen en om kruisbesmetting maximaal te beperken.

Fernando Nascimento, werkt als specialist volgens de hygiënische normen opgelegd door Fod Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu: Hygiënische normen Permanente make up opgelegd door Fod Volksgezondheid. Deze gegevens zijn geregistreerd en het dossier van mijn activiteit draag het nummer 1246.

Een gratis en vrijblijvend adviesconsultatiegesprek boeken? Bel naar het centraal nummer voor heel België +32 (0)479 920 407 of neem contact via het contactformulier en de assistent van de specialist, belt jou zeer snel op, om een afspraak vast te leggen.

Tot weldra!

Permanent Perfection Instituut België
Master Permanent Make-up Artist / Specialist
Fernando Nascimento

Gratis & Vrijblijvend Intakegesprek

Boek nu jouw vrijblijvend & gratis adviesconsultatie bij de specialist

 

%d bloggers liken dit: