Prijs/Kwaliteit en Garantie

Kies voor kwaliteit. Wij geven u kwaliteitsgarantie!

Dankzij permanente make-up technieken kan elke vrouw/man vandaag in alle omstandigheden mooier en aantrekkelijker zijn. Enkele minuten volstaan om het gezicht te hertekenen, de blik een nieuwe uitstraling te geven en permanent te stralen!

De permanente pigmentering is de injectie van plantaardige of minerale inkt in de bovenste laag van de dermis, met behulp van een ultrafijne naald. De niet-allergene pigmenten kunnen onderling worden gemengd, om een persoonlijke kleur te krijgen die afgestemd is op de kleur van de huid en de haren.

Dit type van pigmentering verschilt dus volkomen van een tatoeage (andere pigmenten, andere diepte, andere injectietechniek). Het kan op elke leeftijd worden toegepast en wordt gebruikt om :

 • Dunne of gedeeltelijk verdwenen wenkbrauwen op een natuurlijke manier in te kleuren.
 • De omtrek van de mond bijwerken, de lippen voller te maken of, als hun natuurlijke kleur vervaagd is, ze weer pigment te geven.
 • De blik intenser te maken door de pigmentatie tussen de wimpers te versterken.
 • De blik te benadrukken met een streepje eyeliner of een lichtjes gedoezeld khol-effect.
 • Bepaalde afwijkingen te corrigeren of te camoufleren (hazenlip, littekens, de tepelhof herstellen, een slecht uitgevoerde permanente make-up corrigeren, .enz …)

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken

Nadat een verdovende crème op de te behandelen zone is aangebracht, wordt met potlood de lippenomtrek getekend, de lijn van de wenkbrauwen of het streepje eyeliner, zodat er een beeld van het eindeffect ontstaat. Als de patiënte er tevreden over is, kan de eigenlijke ingreep beginnen.

De gebruikte naalden en de verpakkingen van de pigmenten zijn natuurlijk steriel en worden slechts eenmaal gebruikt. Zelfs het bakje van plastic waarin de kleur wordt bewaard wordt na elk gebruik weggegooid.

De ingreep duurt ongeveer een uur per behandelde zone. De eerste dagen zal het resultaat wat donkerder zijn dan gewenst, maar na een week wordt de definitieve kleur verkregen.

Als gevolg van de vernieuwing van de cellen zal de kleur na drie tot vijf jaar geleidelijk aan vervagen. Eén tot twee maanden na de ingreep wordt het resultaat gecontroleerd en eventueel bijgewerkt (deze retouches zijn inbegrepen in de prijs). Later is een kleine jaarlijkse controle aanbevolen om de kleur wat op te frisse. Volledig vrijblijvend! Je wordt hiervoor automatisch verwittigd.

De ogen kunnen na de behandeling lichtjes zwellen, wat na 24 tot 48 uur weer overgaat. Mensen die ooit aan herpes op de lippen hebben geleden (“koortsblaasjes”) nemen best preventief Zovirax- of Zelitrex-pilletjes.

Permanente Make-up, een innovatieve, niet-allergische, pijnloze techniek die uw eigen schoonheid op de voorgrond brengt!

Gouden raad! Kies effectief voor een Master Permanent Make-up Artist die exclusief gespecialiseerd is in permanent make-up technieken met een uitermate goede prijs/kwaliteitverhouding!

In onze prijzen inbegrepen:

 • Plaatsing door nationaal- & internationaal opgeleide Master Permanent Make-up Artist
 • Exclusief gespecialiseerd in permanent make-up technieken en jarenlang ervaring
 • Continu bijgeschoold in de allernieuwste PMU-technieken
 • Specialisatie wenkbrauwen, eyeliners en lippen
 • Deelspecialisaties micro haarpigmentatie schedel en tepelhofpigmentatie
 • Belangrijk! Hoogwaardige pigmentkleuren met garantie op geen verkleuring!
 • Alle materialen & producten (telkens nieuwe gesterliseerde naalden, verdovingscrèmes, …)
 • Werkuren (plaatsing 1 uur en 1 uur per retouche – telkens twee retouches inbegrepen)
 • Ultieme hygiëne (volgens alle PMU richtlijnen)
 • Gratis alle extra advies & informatie
 • GARANTIE op kwaliteit!

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken

“We dragen persoonlijk contact hoog in het vaandel! Prijzen zijn belangrijk en bij ons zijn deze ook vastgesteld. De meeste mensen hebben buiten de vraag over de prijs, gemiddeld nog drie andere vragen die vaak nog veel belangrijker zijn dan de prijs op zich. Tevens hebben wij ook een aantal vragen die we zelf willen stellen. Enkel met persoonlijk contact weet jij wat wij te bieden hebben aan kwaliteit en hoe we werken. Je kan dan eventueel gaan vergelijken.  Een onontbeerlijke factor. Kwaliteit! Het handelt ten slotte over jouw gelaat!”

We zijn zeker niet de duurste op de PMU markt in België, maar we hebben het niet op prijzenjagers. Wel eerder voor mensen die streven en kiezen voor kwaliteit. Fernando Nascimento, mag zich rekenen tot een van de vijf beste Permanent Make-up Masters in België, die het hoogste niveau in permanent make-up hebben behaald, met jarenlang ervaring. Bovendien en ook erg belangrijk, een ‘Erkend en officieel Geregistreerd Permanent Make-up behandelaar’.

“Lees hier de volledige verklaring en reden waarom we niet direct prijzen vermelden op onze website: Klik hier: “Investeer eerst in een vrijblijvend adviesconsultatiegeprek met de specialist” “

We kijken uit jou te mogen begroeten in een van de instituten en/of klinieken, waar Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento aan de slag is!

Voor informatie over prijzen in de verschillende locaties, een boeking van een gratis intakegesprek of een plaatsing? Gebruik onderstaand formulier. Wij contacteren jou zo spoedig mogelijk.

Permanent Perfection® Team
Master Permanent Make-up Artist
Fernando Nascimento

banner

%d bloggers liken dit: