Reiki behandeling – Reiki Therapeut Brussel – Permanent Perfection

Reikibehandelingen door Reikitherapeut Peter

Ik heb al meer dan 20 jaar de Reiki graden op zak en had een eigen praktijk te Antwerpen. Met het opstarten van het Permanent Perfection Massagesalonafdeling, zal ik ook weer Reikibehandelingen verrichten in Brussel. Mijn Reiki vloeit intensief en dat is belangrijk als keuze door wie je een Reikibehandeling laat verrichten.

Prijs Reikibehandeling: 55 euro / behandelingsduur 60 min

Reservaties? Gewoon bellen naar 0479 920 407

(Krijg je een bezettoon? Dan wil dat zeggen dat ik met een behandling bezig ben en dan laat je een boodschap achter en ik bel je zo spoedig mogelijk terug op.

Bezoek zeker de nieuwe website van Permanent Perfection Massages hier:
https://sport-triggerpoint-dryneedling-massage.com

Wat is Reiki?

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het japans betekend het kracht van de zon. De naam luidt officieel ‘Usui Shiku Ryoh’, of in het nederlands ‘De Usui reikimethode’. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Hoe werkt reiki?

Reiki is een andere naam voor universele levensenergie. Als je met Reiki werkt maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent een soort kanaal waardoor deze energie naar jezelf of ook anderen kan stromen.

Deze energie zit om ons heen en ook in ons. Het is neutrale energie die verantwoordelijk is voor alle materie en al wat leeft. Mensen en dieren en ook zaken, gebeurtenissen hebben deze energie nodig om op een goede manier te leven, te zijn en te gebeuren.

Blokkades die zich in de loop van je leven in deze energiebanen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn. Reiki kan je daarbij helpen!

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Waardoor mensen zich ondanks hun ziekte, problemen die ze hebben zich niet meer of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Lees verder op de pagina van reikibehandelingenklik hier

Peter Reikitherapeut

Bezoek zeker de nieuwe website van Permanent Perfection Massages hier:
https://sport-triggerpoint-dryneedling-massage.com

Reikibehandelingen in Brussel door Reikitherapeut Peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: