Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist / Specialist – Prijzen/Tarieven voor Permanent Make-up Behandelingen

MEESTERLIJKE PERMANENT MAKE-UP BEHANDELINGEN AAN DE JUISTE PRIJS

Prijzen/tarieven permanent make-up behandeling, door Master Permanent Make-up Artist / Specialist, Fernando Nascimento.

Sinds heden kan iedereen onze prijszetting terugvinden van al onze specialistaties permanent make-up behandelingen op onze website: www,permanent-perfection,com

We zijn nog steeds overtuigd, dat je met het weten van enkel de prijs, je helemaal nog niets weet van de kwaliteit en aldus de prijs/kwaliteit dat je verkrijgt.

We zijn nog steeds overtuigd, dat een prijsvermelding, met zelfs een zo goed mogelijk, volledig en gedetailleerde uitleg, een gratis en vrijblijvend adviesconsultatie met de specialist, NIET kan vervangen. Alle situaties zijn per persoon uniek en moeten op maat besproken worden met een expert in permanent make-up behandelingen.

Dit om de juiste pigmentkleurkeuze te maken, bijvoorbeeld. De uitgelezen PMU-techniek te bepalen, om zo naturel mogelijk een plaatsing te kunnen doen. Maar ook alle wensen van de klant te doorlopen en vooral ook alle openstaande vragen te beantwoorden. Een intakegesprek is echt veel meer waard dan enkel de prijs op zich te kennen.

Misschien haken mensen soms af voor de prijszetting en vinden ze het mogelijk te duur, maar zouden ze het dubbel willen betalen of ervoor sparen, als ze de uitleg van de specialist hebben gehoord en het uiteindelijk professioneel resultaat dat behaald is, hebben bewonderd. Denk daaraan! We spreken uit ervaring.

We weten dat onze Facebookpagina met meer dan 20.000 volgers en onze website, waar we ook veel tijd en energie in investeren, zeer professioneel wordt bevonden. Daar zijn we uiteraard blij om en heel fier over. Maar weet dat het vertrouwen in de persoon die de permanent make-up behandeling uiteindelijk gaat uitvoeren, zeker zo belangrijk is. Dit kan je enkel verkrijgen met persoonlijk contact tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Op aanvraag van vele Permanent Perfection Instituut fans en vele potentiële klanten die beroep willen doen op de meesterlijke permanent make-up plaatsingen van Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist, hebben we besloten om de prijzen dan toch te vermelden op onze website op de respectievelijke pagina Prijs/Kwaliteit en Garantie

Surf naar de pagina en ontdek de volledige prijslijst van permanent make-up behandelingen. Beloof ons wel te investeren in een gratis en vrijbijvende adviesconsultatie en aldus zonder verplichtingen. Fernando maakt graag 45 min tot een uur de tijd om het vertrouwen helemaal te winnen, met een gedetailleerde professionele uitleg op maat.

Fernando investeert graag een uur in jou, om de juiste details van de permanent make-up behandeling te bepalen en volledig toe te lichten. Gratis en zonder verplichtingen. Het lijkt ons dan logisch dat we dat ook van onze potentiële klanten mogen verwachten.

Tot weldra voor een adviesconsultatie en/of plaatsing. Bel hiervoor naar het centraal nummer 0479/920.407 of vul het contactformulier in.

Permanent Perfection Instituut
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist

Prijzen/Tarieven Permanent Make-up Behandelingen door Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: