Permanent make-up Advies

Eerst grondig permanent make-up advies is GOUD WAARD!

Bij een permanent make-up behandelaar binnen komen. Ga maar liggen en we zullen er eens aan beginnen is totaal uit den boze en aldus zeer ongepast en zelfs bij wet verboden. Als je dit toch tegenkomt, bedank dan, stap op en zoek alstublieft een specialist die passie heeft voor permanent make-up. en die werkt zoals het hoort.

Master Permanent Make-up Specialist / Artist, Fernando Nascimento, werkt altijd eerst met een uitgebreid adviesconsultatiegesprek of ook intakegesprek genoemd. Zeker voor mensen die nog nooit permanent make-up hebben laten plaatsen.

Altijd eerst een volledig gedetailleerde uitleg, wat permanent make-up juist inhoudt. Wat je kan en mag verwachten. De evolutie van de volledige behandeling met Voor-, tijdens en nabehandeling. Voor een ‘maagdelijke’ permanent make-up klant of met andere woorden een persoon die nog nooit permanent make-up heeft laten plaatsen, kan een intakegesprek tot ongeveer 45 minuten duren.

Tijdens het gesprek groeit het vertrouwen.

De wenkbrauwen en eyeliners of lipcontour, worden eerst ook mooi voorgetekend met potlood. Een grondige kennis van de anatomie, alsook een praktische kennis van de klantpsychologie en de cosmetica zijn noodzakelijk voor de aanvang van elke behandeling. Complexe gezichtsfysionomie, correct interpreteren is een artistieke gave, maar kan in een aantal gevallen ook bereikt worden door lange ervaring. Klantenselectie is van vitaal belang voor een bevredigend resultaat.

En zeker ook belangrijk, al jouw vragen komen aan bod en worden opgelost zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen om de permanent make-up behandeling te starten.

Na dit adviesconsultatiegesprek wordt er een nieuwe afspraak gemaakt om de eerste behandeling aan te vatten.

Voor mensen die reeds permanent make-up hebben laten plaatsen, kan het intakegesprek veel korter zijn en kan er gelijk nadien met de eerste behandeling gestart worden.

Let ook zeker op de hygiënische omstandigheden van de permanent make-up praktijk. Deze moeten voldoen aan strenge hygiënevoorschriften.

Permanente make up is een risicogebonden activiteit met een belangrijk risico op kruisbesmetting van virussen zoals hepatitis A, B, C, D. Een steriele naald wordt in de diepere huidlagen geïnjecteerd, vooral in de bovenste lagen van de dermis. Een verfijnde pigmentatietechniek.
Hygiënisch werken in veilige omstandigheden is noodzakelijk om ziektes te voorkomen en om kruisbesmetting maximaal te beperken.

Fernando Nascimento, werkt als specialist volgens de hygiënische normen opgelegd door Fod Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu: Hygiënische normen Permanente make up opgelegd door Fod Volksgezondheid. Deze gegevens zijn geregistreerd en het dossier van mijn activiteit draag het nummer 1246.

Een gratis en vrijblijvend adviesconsultatiegesprek boeken? Bel naar het centraal nummer voor heel België +32 (0)479 920 407 of neem contact via het contactformulier en de assistent van de specialist, belt jou zeer snel op, om een afspraak vast te leggen.

Tot weldra!

Permanent Perfection Instituut België
Master Permanent Make-up Artist / Specialist
Fernando Nascimento

Gratis & Vrijblijvend Intakegesprek

Boek nu jouw vrijblijvend & gratis adviesconsultatie bij de specialist

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: