Permanent Make-up Instituut – Permanent Perfection Instituut

Permanent Perfection Instituut® in België

We hebben klanten over heel België en zelfs uit het buitenland (Nederland en Frankrijk). Het loont echt wel de moeite om je te verplaatsen om bij een deskundig PMU-expert terecht te komen.

Het hoofdcabinet van Master Permanent Make-up Artist / Specialist, Fernando Nascimento is gelegen op de rand van Brussel.

Zijn praktijk is gevestigd in een mooi herenhuis te Square François Riga 1030 Brussel (Schaarbeek) op 10 minuten van Zaventem of makkelijk te bereiken via het einde van de A12, langs het koninklijk paleis richting Dockx Shopping Center, waar de Boulevard de Lambermont begint en waar het instituut op 3 minuten rijden gelegen is.

Er is steeds parkeerplaats genoeg voor het instituut aan het park de zich uitstrekt tot het station van Schaarbeek.

Dat maakt het ook mogelijk om met de trein te komen. Via Antwerpen Centraal kan je een trein nemen die stopt in Schaarbeek station. Nog een 600 meter via het park lopen en je komt aan het Permanent Perfection Instituut aan.

Ook via het Brussel Station Noord kan je aankomen en dan neem je Tram 55 Da Vinci en stap je af op de stopplaats Helmet vlak aan een kerk. Verder is het dan nog 50 meter lopen om in de Square François Riga te komen.

Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento van Permanent Perfection® heeft jarenlang ervaring en is exclusief gespecialiseerd en deskundig expert  in drie grote vakgebieden van permanente make-up.

Met name:

Boek altijd eerst een adviesconsultatie, waar tijdens je niet alleen ingelicht wordt over de prijs, maar vooral ook een gedetailleerde professionele uitleg verkrijgt van de specialist zelf, afgestemd op jouw bestaande haarstructuur van de wenkbrauwen of vorm van jouw oogleden en zeker voor lipcontour of de optie full-lips. En wat denk je over de uitleg van de kwaliteit die je mag verwachten.

Fernando Nascimento is een ook erkend en officieel geregistreerd permanent make-up behandelaar. Iets wat veel klanten over het hoofd zien bij hun keuze van de persoon die hun permanent make-up mag plaatsen.

Waarom is dat belangrijk? Wel lees hier de vijf hoekstenen waar een permanent make-up behandelaar moet aan voldoen om garantie te hebben op de hoogste kwaliteit in permanent make-up behandelingen.

Een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesconsultatie? Bel rechtstreeks met zijn assistent, Peter via 0479/920.407 – 02/899.91.88 – 03/231.53.97 of klik hieronder op de afbeelding en kom op de afsprakenpagina van onze officiële website – www.permanent-perfection.com

Tot weldra!

Permanent Perfection Instituut Team

Permanent Perfectoin® Instiituut voor heel Belgie, Master Permanent Make-up Artist / Specialist, Fernando Nascimento

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: