Correcties van foutief geplaatste permanent make up, op fouten corrigeren

Correcties uitvoeren van uitgevoerde permanent make-up.

Belangrijk dat je je op voorhand inlicht bij een specialist. Kies om foutief geplaatste permanent make-up te vermijden, steeds en altijd voor een specialist. Een Master Permanent Make-up Artist / Speciaslist, die uitsluitend en exclusief permanent make-up behandelingen verricht.

Voorkomen is beter dan genezen. In dit geval corrigeren!

Permanent make-up kan niet altijd makkelijk gecorrigeerd worden. Soms komt daar eerst het verwijderen voor aan te pas met laserbehandelingen of met Soft Brow Removal behandelingen. Zo heb je dan eerst de kostprijs voor het  verwijderen en daarboven op nog eens de kostprijs om de permanent make-up professioneel terug te laten plaatsen.

Heel belangrijk om weten, en vraag daarom steeds of de permanent make-up behandelaar waarvoor je kiest, weldegelijk verzekerd is voor Burgelijke Aansprakelijkheden ten gevolge van fouten bij permanent make-up behandelingen en dat de behandelaar officieel erkend en geregistreerd is!

Verder zijn dit de vijf meest belangrijke elementen die je als klant in al in acht kan of beter moet nemen, bij het kiezen van een permanent make-up behandelaar.

Amateuristisch plaatsingen van permanent make-up  kunnen blijvende lichamelijke letsels veroorzaken. Permanente littekens, lichamelijke letsels, lichamelijke schade, huidtrauma, zijn spijtige en veelvoorkomende gevolgen van amateurisme in permanent make-up.

Dit klinkt ernstig, maar dat is het ook. Vandaar steeds de waarschuwing om de vijf meeste belangrijke elementen effectief na te trekken als klant over jouw keuze van permanent make-up behandelaar of anders jouw keuze echt te wijzigen. Voorkomen is beter dan genezen! 

In geval dat je toch te maken krijgt met amateurisme in de permanent make-up, weet dan dat je dit via uw verzekering kan aanklagen met een officiele klacht. Het handelt tenslotte over jouw gelaat.

Bij plaatsen van permanent make-up, zonder bijvoorbeeld alle hygiënische voorzorgen in acht te nemen of gebruik van verkeerde kleurpigmenten, hetzij tatoeagepigmenten die niet voor de huid van het gelaat mogen gebruikt worden of minderwaardige niet hypoallergene permanent make-up kleurpigmenten, kan die ernstige onstekingen veroorzaken na verloop van tijd of allergische reacties teweeg brengen.

Uit ervaring in ons instituut, worden dergelijke gevallen, meestal geregeld met een minnelijke schikking. Deze minnelijke schikking houdt dan in, dat de behandelaar, die de foutief geplaatste permanent make-up behandeling heeft uitgevoerd, de kosten van de correcties betaalt en/of het prijskaartje van het eerst verwijderen van de PMU met laser of andere methode en ook de onkosten betaald van de nieuwe permanent make-up plaatsing op een professionele wijze.

Het is beter op die manier te regelen voor beide partijen, dan een mogelijk langdurige rechtszaak te starten.

Nochtans kan je bij ernstige misplaatsingen en tekortkomingen, niet enkel een schadevergoeding verkrijgen voor lichaamlijke schade, maar ook voor morele schade, daar je recht hebt op smartgeld voor het moeten rondlopen met misplaatste wenkbrauwen bijvoorbeeld.

We hopen van harte dat het niemand overkomt.

Toch komt het veel, veel te vaak voor. Wij als Master Permanent Make-up specialisten, staan daarvan te kijken. Het komt ook daar er teweinig controles worden uitgevoerd door de bevoegde diensten, bij iedereen die permanent make-up aanbiedt. Meer dan 75% is NIET in orde met de regels en wetgeving.

Vandaar ook deze nieuwsblog om mensen te behoeden van dergelijke situaties. Bovendien heb je het bijna volledig 100% zelf in de hand, door te kiezen voor een:

  1. Een van de slechts tien grote Master Permanent Make-up Artisten / Specialisten,
  2. Erkend en geregistreerd bij de FOD Volksgezondheid met alle voordelen die daarbij horen,
  3. Behandelaars die niets anders en exclusief permanent make-up behandelingen uitvoeren.

Graag een afspraak maken voor permanent make-up correctie of verwijderen van permanent make-up? Of graag een afspraak maken voor een professioneel permanent make-up behandeling?

Bel het centraal nummer voor heel Belgie, 0479/920.407 en we zoeken naar het dischtstbijzijnde instituut, waar Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist aan de slag is en we boeken graag eerst een gratis en vrijblijvend adviesconsultatie.

Vragen en/of opmerkingen bij deze nieuwsblog? Aarzel niet naar hetzelfde telefoonnummer te bellen. 

Tot weldra!

Correctie van amateurisch geplaatste permanent make-up

Permanent Perfection Instituut
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist / Specialist

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: