Waarom toch eerst kiezen voor een goedkope permanent make-up behandeling?

Een vraag die wij als Master Permanent Make-up specialist blijven stellen!

Permanent Perfection Intistuut, is gekend door permanent make-up werk op het hoogste niveau, van Master Permanent Make-up Artist / Specialist, Fernando Nascimento. Ondertussen al zeven jaar permanent make-up ervaring en al die tijd exclusief en enkel en alleen bezig met permanent make-up behandelingen.

Vandaar de slogan: “Passie voor uw Perfectie”

Ik, Peter, assistent van de permanent make-up specialist, krijg dagdagelijks telefoons van mensen die eerst gekozen hebben voor een goedkope permanent make-up behandeling en die totaal niet tevreden zijn omwille van een verkleuring naar rood-bruin, blauw-grijs, purper of een zekere fluo-kleur en/of niet tevreden van de vormgeving.

Deze mensen komen dan ten rade bij ons als “Master in permanent make-up Artist / Specialist”. Men benadrukt zelfs aan de telefoon de vraag of men nu zeker belt naar een effectieve specialist, Master in PMU? 

Uit ervaring weet ik dan reeds waar het gesprek naartoe gaat

We spreken van mensen die eerst gekozen hebben voor goedkoop geplaatste permanent make-up met bijvoorbeeld, 200 á 250 euro voor wenkbrauwen, 75 á 95 euro voor eyeliners, 200 euro voor een lipcontour of 250 á 300 euro voor full-lips. En ik durf het bijna niet te zeggen, soms zelfs nog veel, veel minder in prijs!

Ik vraag dan rechtuit of ze voor die prijs hoogwaardige kwaliteit hadden verwacht?

Bijzonder krijg ik daar heel vaak, eerlijk een ‘neen’ als antwoord op.

Mijn volgende vraag is, waarom ze niet gelijk voor een Master Permanent Make-up Specialist hebben gekozen en dat nu wel doen, wanneer het fout is gelopen. ‘Tja ik weet het, luidt het dan. 

Geen probleem! Wij kunnen die mensen wel verder helpen, maar voorkomen is toch beter dan genezen!

Bij Permanent Perfection, betaal je 150 euro á 200 euro meer voor wenkbrauwen bijvoorbeeld en met andere woorden 400,00 euro inclusief plaatsing en TWEE retouches of nabehandelingen. Je krijgt hier dan wel de garantie dat je bij een officieel erkend en geregistreerd meester in de permanent make up in behandeling bent, die enkel en alleen permanent make-up behandelingen verricht en werkt met hoogwaardige permanen make-up pigmenten en niet met tatoeqgepigmenten.

Effectief een PMU behandelaar die voldoet aan deze vijf bouwstenen, waar eigenlijk alle permanent make-up behandelaren in orde mee zouden moeten zijn. Helaas is dat in de praktijk bij meer dan 75% van de behandelaars niet het geval.

Lees hier de blog over deze vijf belangrijkste elementen waarmee een PMU-behandelaar in orde zou mee moeten zijn. 

We komen dan op het punt van de oplossing.

Die is, eerst en vooral een ‘Gratis & Vrijblijvend adviesconsultatie boeken bij de specialist, om de huidige situatie zelf te kunnen bekijken en inschatten.

Mogelijk moet de foutief geplaatste wenkbrauw eerst verwijderd worden met laser of Soft Brow behandeling, daar deze geplaatst zijn met tatoeagepigmenten en vermoedelijk een hoger prijskaartje kent dan aan de prijs waarvoor de wenkbrauwen initieel zijn geplaatst. Dit omwille van meerdere sessies en behandelingen die nodig zijn aan 150 euro per behandeling. Vaak drie tot vier sessies / behandelingen. 

Vervolgens kan de wenkbrauw opnieuw professioneel geplaatst worden aan de kostprijs van een nieuwe plaatsing, inclusief twee retouches.

Conclusie! Men is dan niet enkel het geld kwijt van de eerste foutief geplaatste wenkbrauwen. Je hebt de kost om deze te laten verwijderen + de kost om de wenbrauwen te plaatsen zoals het hoort.

Bovendien is het verschil tussen Nederland en België zeer verwonderlijk. 

Als een klant het hierboven omschreven senario voor heeft in Nederland, gaat deze eerst en vooral terug naar diegene die de foutieve producten heeft gebruikt voor de plaatsing van de wenkbrauwen en gaat daar een schadevergoeding vragen.

Men krijgt deze ook zeer vaak, daar de wet aan hun kant staat. Het gebruik van tatoeagepigmenten in het gelaat is door wet verboden. Meestal wordt er een minnelijke schikking getroffen en betaalt de behandelaar die in de fout gegaan is, de kostprijs voor het verwijderen van de foutief geplaatste wenkbrauwen en de kostprijs om professioneel nieuwe wenkbrauwen te laten plaatsen.

Doet men dat niet, zal de kost van schadevergoeding veel hoger oplopen dan te kiezen voor deze minnelijke schikking en riskeert de behandelaar ook nog meerdere andere sancties, tot het verplicht sluiten van hun permanent make-up afdeling. Want vaak doen deze mensen, permanent make-up als een extraatje erbij.

Mogen we met andere woorden nogmaals benadrukken om:

Ten eerste altijd een intakegesprek te boeken en dit enkel bij een Master Permanent Make-up Artist / Specialist, die exclusief en niets anders doet dan pemanent make-up behandelingen.

Ten tweede, NIET te kiezen voor de goedkope prijs met garantie op problemen, maar te gaan voor een juiste kwaliteit/prijs verhouding. Hier vind je de normale kwalitateit/prijs verhouding van permanent make-up in België.

Een afspraak maken voor een ‘Gratis & Vrijblijvend Intakegesprek’ met Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist / Specialist, doe je door te bellen naar het centraal nummer voor heel België en alle instituten en klinieken waar hij aan de slag is, via 0479/920.407

Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist / Specialist
Permanent Perfection Instituut
Tel: 03/231.53.97 – 02/899.91.88 – 0479/920.407

Een raadsel! Waarom toch eerst kiezen voor een goedkope permanent make-up behandeling met garantie op problemen?

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: