Kies enkel voor een Master Permanent Make-up specialist met jarenlange ervaring

Gouden Tip! Overweeg enkel een ervaren Permanent Make-up Behandelaar voor jouw permanent make-up behandelingen!

Fernando Nascimento, is een permanent make-up behandelaar met ondertussen meer dan 7 jaar ervaring. Hij doet ongeveer 40 permanent make-up behandelingen per week. Met andere woorden over de 160 PMU-behandelingen per maand, en aldus meer dan 3.000 PMU-behandelingen in een volledig jaar!!

Op dit moment, actief in meerdere instituten en klinieken in heel België.

De dagelijkse activiteit van Fernando Nascimento is permanente make-up, microblading, medische permanent make-up met tepelhofpigmentatie en schedelpigmentatie en littekencamouflage.

Elke dag keer op keer. Jarenlange ervaring op verschillende nationaliteiten. Niet sporadisch als neven-activiteit, niet in bijberoep, geen knoeiwerk, niet in combinatie met wellness of schoonheidszorgen.

Een van de belangrijke elementen, die je in gedachte moet houden bij jouw zoektocht naar een deskundig expert als permanent make-up behandelaar, is dat de persoon in kwestie een Master diploma heeft, in permanent make-up natuurlijk en bovendien ook jarenlange ervaring. En dan bedoel ik hoe meer jaren ervaring, hoe beter …

Het neemt ongeveer 3 jaar in beslag, vooraleer je als permanent make-up behandelaar volleerd bent en kan vertellen dat je degelijke permanent make-up behandelingen kan verrichten. Fernando Nascimento heeft nu ondertussen meer dan 7 jaar ervaring als Meester in de permanent make-up.

Vijf andere heel belangrijke elementen, die je echt in overweging moet nemen bij jouw keuze van een permanent make-up specialist, voor het laten uitvoeren van jouw permanent make-up, kan je hier in deze nieuwsblog lezen:

De VIJF belangrijkste bouwstenen waaraan een permanent make-up specialist moet voldoen om jouw als klant te verdienen!

Een afspraak bij Master Permanent Make-up Specialist, Fernando Nascimento voor een permanent make-up plaatsing en/of een vrijblijvend en gratis adviesconsultatiegesprek? Bel het centraal mummer voor alle locaties 0479/920.407 of vul hier het contactformulier in.

Permanent Perfection Instituut
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist / Specialist

Jarenlange ervaring in permanent make-up behandelingen

  2 comments for “Kies enkel voor een Master Permanent Make-up specialist met jarenlange ervaring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: