Hittegolf! Had ik nu maar al voor permanent make-up gekozen!

Permanent make-up heeft inderdaad heel veel voordelen en niet alleen bij heel warm weer!

Wat zijn de 10 grootste voordelen die permanente make-up jou kunnen bieden?

1. Met permanente make-up kun je zorgeloos sporten en genieten van warm weer.

Voordeel nummer 1 kan niet actueler zijn dan voor deze week met een hittegolf in de maak. Met permanent make-up hoef je geen zorgen te maken om iets meer dan anders te transpireren waarbij normale make-up gaat uitlopen en vervagen.

Je kan tevens dus voluit sporten. Zwemmen, dansen en genieten van een geweldige workout zonder je zorgen te maken over het bijwerken van je make-up. Niet alleen bij het sporten, maar ook in de sauna blijft permanente make-up steeds even mooi zitten. Je kan zorgeloos genieten van het sporten en er ook nog goed uit zien!

2. Permanente make up bespaart je tijd.

Een van de grootste voordelen van permanente make up is dat het je veel tijd bespaart in de dagelijkse routines; vooral ’s morgens, maar ook na het sporten bijvoorbeeld. Voor sommige onder ons duurt het wel 30 minuten om die perfecte wenkbrauwen te tekenen. Met permanente make-up heb je daar geen last meer van! In plaats van voor de spiegel moeilijk doen, kan je iets langer in bed blijven liggen of een uitgebreidere douche nemen en lekker ontspannen de dag starten.

3. Permanente make up geeft geen vlekken of vervaging.

Je permanente make up zal niet zorgen voor vlekken, zal niet uitlopen of vervagen gedurende de dag. Het zorgt de hele dag voor een frisse uitstraling! We weten allemaal hoe ongemakkelijk het is wanneer je zo voorzichtig moet zijn om niet je wenkbrauwen aan te raken,  De hele dag door vervaagt traditonele make-up. Permanente make up geeft je de vrijheid om te doen wat je wil zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

4. Permanente make up verhoogt je zelfvertrouwen!

Zeker weten. Opstaan en er goed uitzien, geeft een positieve invloed op je humeur en op je zelfvertrouwen! Wanneer je zelfverzekerd in je vel zit, voel je je automatisch beter en kan je heel wat meer aan! Zonder problemen een zakelijke vergadering leiden, zonder je zorgen hoeven te maken over jouw make-up.

5. Het geeft je gezicht een goede lijn

Permanente make up maakt je uiteraard mooier omdat het de uitstraling van je gezicht geaccentueerd is. Communicatie bestaat uit 80% non-verbale communicatie en lichaamstaal. Er kan veel gezegd worden over een persoon door alleen al naar zijn gezichtsuitdrukking te kijken. Ogen en wenkbrauwen maken jouw non verbale communicatie!

6. Het bespaart je een hoop geld.

Zoals we allemaal wel weten is hoogwaardige traditionele make-up een dure aangelegenheid. We hebben niet voldoende met een professioneel oogpotlood.  We weten dat je met goedkope producten niet ver komt.

7. Permanente make up blijft ruime tijd zitten.

Van Permanente make-up het je  zeker 2 tot 3 jaar genot van en van persoon tot persoon afhankelijk. Natuurlijk is dat afhankelijk van een aantal factoren. Waaronder wie de permanent make-up behandeling uitvoert, welke type pigment er gebruikt wordt en wat je eigen levensstijl is, bepaalt de levensduur van permanent make-up.

8. Permanente make up kan je leven veranderen!

Permanent Make-up kan je leven veranderen! Vooral ook medische permanent make-up, kan  bijdragen tot het geluk van patiënten om hun leven weer op het spoor te krijgen.

9. Met Permanent make-up is hoef je niet elke dag hetzelfde kunst- en vliegwerk te doen.

Heb je een minder goed zicht of niet zo een vaste hand meer en daar hoef je helemaal niet echt oud voor te zijn, dan is permanent make-up de oplossing om je dagelijks te verlossen van al dat kunst en vliegwerk om een mooie eyeliner te trekken of ander traditionele make-up aan te brengen.

10. Zie er jonger uit en voel je gelukkiger.

Je zult er altijd fris en jong uitzien.  Sommige mensen doen de deur niet eens open als ze geen make- up op hebben. Die tijd is voorbij om daarbij stil te staan. Je schittert gewoon altijd!

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesconsultatie met de specialist! Bel het centraal nummer voor alle instituten waar Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nacimento, aan de slag is. Bel 0479/920.407

Permanent Perfection Instituut
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist 

Permanent Make-up is de oplossing bij warm weer, hittegolf

  2 comments for “Hittegolf! Had ik nu maar al voor permanent make-up gekozen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: