Permanent Make-up is ideaal voor zomermaanden

Permanent Make-up is ideaal voor de warme zomermaanden!

Permanent make-up is niet enkel ideaal om te hebben tijdens de zomer- & vakantiemaanden, het is tevens ook de ideale periode om permanent make-up te laten plaatsen. 

We verklaren ons nader …

Zomermaanden juli en augustus, maar eigenlijk ook alle andere maanden van het jaar waarin jouw vakantie genomen wordt, zijn ideaal om het reeds beschikken over permanent make-up. Het is zeker een fabeltje, dat je met permanent make-up niet in zon, zeelucht en water mag vertoeven.

Vakanties zijn er om van te genieten, maar je wilt er ook stralend uitzien! 

Wel, permanent make-up, geeft je deze mogelijkheid, om er steeds piccobello uit te zien met prachtige wenkbrauwen, eyeliners en lipcontour of full-lips, en tevens niet beperkt te voelen in jouw doen en laten.

Alle bewegingsvrijheid! Zonnebaden, zwemmen, sporten, duiken, sauna en vele andere relaxerende dingen waarvan juist ten volle wil van genieten op vakantie zonder dat jouw traditionele make-up zou uitlopen en zonder dat je om het uur moet denken aan, oei, ik heb geen make-up op!

Uiteraard is het een feit, hoe meer en vaker je met jouw permanent make-up onder de UV-stralen komt, de zon dus, hoe sneller jouw permanent zal vervagen, maar daar heb je de jaarlijkse ‘touch up’ of jaarlijkse retouches  voor, om je daar echt geen zorgen over te maken. Permanent make-up is gewoon ideaal voor de zomer- & vakantiemaanden.

Je kan je altijd vrij bewegen, zonder dat jouw make-up uit zou lopen. Dit is sowieso een voordeel gedurende het hele jaar. Tevens moet je ’s morgens op vakantie geen tijd inversteren in om je op te maken. Bed uit en na een lekkere douche, direct naar het hotel ontbijtbuffet , met de perfecte uitstraling.

  • Geen uitgelopen eyeliner meer als je het te warm krijgt
  • Op reis zonder zorgen in het zwembad kunnen duiken
  • Lekker genieten van zon & zee, je hebt je perfecte make-up altijd mee

Let enkel op, dat je een zonnecrème gebruikt met een hoge beschermingsfactor en regelmatig voorzien. Dat is goed voor bescherming van jouw huid, maar ook voor jouw permanent make-up.

De vakantiemaanden, zijn tevens ideaal om jouw permanent make-up te laten plaatsen?

Hoe kom je daar bij zou je zeggen? Wel, het is sowieso een periode waarin je meer tijd hebt om aan jezelf te besteden. Jij verdient het zeker om, buiten het op vakantie gaan, ook jezelf een aantal ander cadeautjes te geven.

Permanent make-up kan perfect geplaatst worden, voor je op verlof vertrekt naar strand & zee. Zolang je dit goed plant en ‘ongeveer tien dagen’ voor jouw vertrek, de plaatsing voorziet. Op tien dagen is het PMU pigment volledig ingesloten in de huid en is de huid ook volledig weer genezen zodat het pigment er niet kan uit komen tijdens jouw vakantie.

Het is tevens perfect, om dan na de vakantie de retouches te voorzien, waar zoals altijd de kleur geïntensifieerd kan worden, correcties kunnen doorgevoerd worden en het extra fixeren van het pigment wordt verricht.

Nog vragen betreffende het plaatsen van jouw permanent make-up tijdens de zomermaanden of wil je gelijk een reservatie maken voor een vrijbljivend intakegesprek of plaatsing? Bel dan naar het centraal nummer 0479/920.407 om een afspraak te maken in het dichtstbijzijnde instituut.

Tot weldra! Zonder zorgen op vakantie ….

Permanent Perfection Team
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist / Specialist 

Permanent Make-up is ideaal voor de zomermaanden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: