Wenkbrauwen Hairstrokes Permanent Make-up

Permanent Make-up Hairstrokes, is kiezen voor de meest natuurlijke look!

Hairstrokes wenkbrauwen is een ideale keuze wanneer je jouw bestaande wenkbrauwenstructuur wil perfectioneren. Hairstrokestechniek is dermate natuurlijk dat het zowel toepasselijk bij vrouwen als bij mannen wenkbrauwen.

Bovendien is permanent make-up hairstrokes of haartje per haartje bijpigmenteren van wenkbrauwen, super ideaal voor mensen die bijna geen wenkbrauwen meer hebben. Om welke reden dan ook. Landurig en teveel geëpileerd, medicatie of chemobehandeling, haaraandoening waaronder bijvoorbeeld Alopecia Areata.

Met permanent make-up hairstrokes, zie je het verschil niet tussen een eigen wenkbrauwhaartjes die je nog had en deze die bijgepigmenteerd zijn met de PMU hairstrokestechniek.

Er bestaan tevens twee methodes van hairstroketechnieken!

  1. Hairstrokestechniek met de klassieke permanent make-up machine
  2. Hairstrokes met de permanent make-up mesjestechniek of ook microblading genoemd

Voor welke hairstrokestechniek moet je dan kiezen?

Wel, deze keuze maak je het beste samen met de permanent make-up specialist, tijdens een vrijblijvend adviesconsultatiegesprek. Onze specialist bekijkt onder de loep, jouw bestaande wenkbrauwstructuur en gaat tevens jouw huidtype bepalen, zodat hij een sluitend advies op maat kan geven.

Niet op alle huidtypes, kan microblading of hairstrokes met de mesjestechniek toegepast worden. Vandaar dat zo een vrijblijvend adviesconsultatiegeprek onontbeerlijk is om een juiste beslissing te kunnen maken.

Er is geen prijsverschil voor het plaatsen van hairstrokes wenkbrauwen tussen de twee technieken, maar er is wel een duidelijk levensduurverschil tussen microblading hairstrokes en hairstrokes met de permanent make-up machine en dus pigmenteren met naalden, in plaats van incisie met een flinterdun mesje waar het pigment in verwerkt wordt.

Microblading hairstrokes is sowieso veruit het meest natuurlijk. Hiervan mogen we een levensduur beloven van 8 maanden tot 1 jaar maximaal, afhankelijk van persoon tot persoon en hun levensstijl. Een behandelaar die anders beweert, vertelt jou niet de waarheid! De haartjes die bijgeplaatst worden, zijn flinterdun. Vandaar de geweldig natuurlijke look. Doch hierdoor vervagen en verdwijnen ze ook makkelijker.

(Met levensstijl bedoelen we onder andere, medicatiegebruik, veel verlof met zon en water, veel zonnebank, veel gebruik van verschillende huidcremes, immuunsysteem, enz …)

Met andere woorden moet je rekening houden, dat je jaarlijks een nieuwe plaatsing moet voorzien. Het is goed afwegen tegen over het meest natuurlijk uitzicht en jaarlijkse plaatsing. Bovendien met de specialist bespreken of jouw huidtype verleent tot de microbladingtechniek!

Hairstrokes met permanent make-up machine of met andere woorden hairstrokes pigmenteren met de naaldtechniek, is zeker niet minder natuurlijk en geeft iest dikkere haartjes die bijgepigmenteerd worden. Met deze techniek, mogen we een levensduur beloven van 2 tot 3 jaren. Dit ook weer afhankelijk van persoon tot persoon en levensstijl. (zie hierboven)

Het voordeel is, als je kiest voor permanent make-up hairstrokes met de PMU-machine, dat je jaarlijks een retouche kan voorzien of ook jaarlijkse toch-up genoemd, aan de helft van de prijs, waardoor jouw hairstrokes wenkbrauwen er jaar in, jaar uit gewoon piccobello perfect blijven uitzien.

Een juiste keuze maken tussen de twee technieken, doe je enkel door een vrijblijvend adviesconsultatiegesprek te boeken met een permanent make-up specialist, die niets anders doet dan permanent make-up behandelingen, met jarenlange ervaring.

Een permanent make-up behandelaar, die tevens beide hairstrokestechnieken onder de knie heeft en bovendien verstand heeft van alle randinformatie die extreem belangrijk is om jouw het juiste advies te geven om een keuze te maken tussen beide verschillende technieken in hairstrokes.

Bel nu voor een vrijblijvend adviesconsultatiegesprek naar 0479/920.407 of vul hier het contactformulier in de assistent van de specialist, belt jouw zo snel mogelijk op om een afspraak te maken.

Lees ook: Hoe de juiste Permanent Make-up behandelaar kiezen?

en zeker ook: Hebben jouw wenkbrauwen na permanent make-up een vreemde kleur?

Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist
Permanent Perfection Instituut

 

Keuze maken tussen Hairstrokes Microblading of Hairstrokes met de permanent make-up machine? Een belangrijke beslissing die je best samen met een permanent make-up specialist maakt! Bel: 0479/920.407

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: