Tattoo, tatoeages verwijderen met laser

Tatoeages met een laser verwijderen

Veilig jouw tatoeage laten verwijderen met laser in de regio Brussel en wijde omgeving!

Onze klanten komen werkelijk vanuit heel België naar ons instituut met afdeling laserkliniek, daar veilig en totaal verwijderen van een tattoo vakmanschap is, dat je enkel toevertrouwt aan een specialist met de juiste apparatuur en jarenlange ervaring.

Tatoeëren is een echt cultuurverschijnsel geworden, maar soms kunnen we er genoeg van krijgen of het schikt gewoon niet meer. In het verleden was een chirurgische uitsnijding de enigste beschikbare oplossing om een tatoeage, tattoo te verwijderen. Men kreeg er in ruil nog een lelijk litteken bij.

Heden verwijderen we tattoo’s met pigmentlasers om een veilige manier. De laserbehandeling laat geen enkele spoor na, daar ze de huidbestanddelen respecteren en enkel het tatoeagepigment vernietigen per fragmentatie. Deze worden nadien geleidelijk door het lichaam verwijderd.

In eerste instantie wordt een verdovende crème aangebracht.

Door de tatoeage te behandelen met laser, verkrijgt men onmiddellijk een witte gloed op de huid. Dit zet zich verder gedurende enkele weken. Daarna kunnen korstjes blijven bestaan gedurende ongeveer een tiental dagen. Een lichte rode vlek is mogelij, maar zal binnen een paar weken verdwijnen. Het is dus aan te raden om tijdens een laserbehandeling, de behandelende zone uit de zon te houden en hiervoor compleet te beschermen.

Het aantal behandelingen zal van de type tatoeage afhangen (amateur of professioneel) en ook van de kenmerken van het pigment (aard, diepte en intensiteit). Tussen elke behandeling met laser, voorziet de specialist een maand rustperiode voor de huid. Deze tijd heeft de huid nodig om te herstellen en het pigment uit de huid te laten duwen.

Het laten weglaseren van een tatoeage, vraagt enig geduld, maar het  resultaat is echt de moeite waard!

Wenst u informatie op maat voor jouw respectievelijke tatoeqge verwijderen behandeling met laser? Kom dan op een vrijblijvende adviesconsultatie.

Hiervoor kan je bellen naar het centraal nummer 0479/920.407 of vul het aanvraagformulier in op deze pagina ‘Tatoeages verwijderen met laser’ van onze website en wij contaceteren jou om een afspraak vast te leggen. Je kan daar gelijk ook een toelichtend filmpje bekijken over de methode die wij toepassen.

Tot Weldra!

Permanent Perfection Team

Tatoeages, Tattoo’s verwijderen met laser voor regio Brussel en wijde omgeving!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: