Wie zijn onze Permanent Make-up Klanten bij – Permanent Perfection Instituut, Master Permanent Make-up Artist / Specialist, Fernando Nascimento

Wie ziin onze klanten bij Permanent Perfection Instituut!

We krijgen vaak het compliment dat onze website professionaliteit en  kwaliteit uitstraalt.
Dat doet ons enorm deugd, niet alleen omdat we daar heel veel tijd en energie in stoppen, maar ook omdat dit de start is voor een klant die de ultieme keuze moet maken van de juiste permanent make-up behandelaar in België.

Een populaire dienst of product, lokt vaak heel veel spelers op de markt, die een stuk van de taart willen mee eten. Spijtig genoeg, en dat overkom je in elke branche, zitten daar ook veel mensen tussen die een loopje nemen met de ‘ethiek van het beroep’. Dat is niet anders in de PMU-branche en komt zelfs veel te vaak voor.

Beroepsethiek is een tak van de ethiek of moraalfilosofie en heeft betrekking op algemeen aanvaarde normen voor het professioneel handelen. Master Permanent Make-up Artist / Specialist Fernando Nascimento, draagt deze permanent make-up beroepsethiek hoog in het vaandel.

Daarom investeren we ontzettend veel tijd in het plaatsen op en delen van permanent make-up informatie via onze website www.permanent-perfection.com 

Het is ook om deze reden dat we ook veel reklame maken via Facebook, Google en vele andere social media kanalen en diverse andere methoden, om de klant te behoeden bij een permanent make-up behandelaar terecht te komen, die het niet zo nauw neemt met de PMU beroepsethiek. Spijtig genoeg heb je als klant  in Belgie, meer dan 75% kans om bij een, zacht uitgedrukt, minder goede permanent make-up behoefenaar te belanden.

Zie onze nieuwsblog: “Opgelet! Je hebt 75% kans dat je bij een tattooeur terecht komt, i.p.v. een permanent make-up specialist. Het verschil tattoo en PMU”

Wie zijn dan wel onze klanten van het Permanent Perfection Instituut en alle instituten en klinieken waar onze PMU Specialist werkzaam is?

We vragen het ook steeds na hoe klanten bij ons zijn terecht gekomen.
Via welk mediakanaal of referentie. Hoe en aldus de methode en vooral en nog belangrijker, ook waarom.

Zo hebben we een perfect inzicht om welke reden dat klanten voor ons kiezen en ofdat onze fylosofie van werken ook vruchten aflevert, voor het aantrekken van de juiste klanten. En waar we eventueel kunnen of moeten bijsturen.

Vind jij jezelf terug in de opsomming van deze zeven punten hieronder of in één of meerdere van deze punten? Dan ben jij onze volgende permanent make-up klant!

1. Onze klanten zijn klanten, die in Goolge in eerste instantie NIET op zoek gaan met de trefwoorden: permanent make-up prijzen.

Ongezouten gezegd, is de prijs enkel belangrijk voor jouw portefeuille en is vakmanschap, kwaliteit en prijs/kwaliteitverhouding belangrijk voor jouw gelaat, waaraan je de permanent make-up gaat laten uitvoeren.

Vandaar dat wij zelfs bijna als enige instituut, permanent make-up behandelaar zijn, doch er zijn nog enkele collega’s, die geen prijzen vermeldt op onze website omdat we persoonlijk contact willen. We willen toelichten, wat je mag verwachten en wat juist is inbegrepen in onze prijs.

Een van de vele voorbeelden is dat in de prijzen van ons, de plaatsing en TWEE retouches zijn inbegrepen. Hierin zijn wij een uitzondering zijn op bijna alle collega’s in België.

Wij hebben dan ook de fylosifie dat er van ons, geen ontevreden klant mag rondlopen. Bijna een utopie in de PMU-branche en de lat wel erg hoog leggen, maar daarom weten wij dat twee retouches haast ALTIJD nodig zijn om het werk met perfectie en garantie te klaren. Bij de meeste behandelaars, betaal je voor een extra retouche en kom je op eenzelfde prijs of vaak duurder uit.

Permanent Perfection Prijs/Kwaliteit.

2. Klanten van ons zijn klanten, die op zoek zijn naar een effectieve specialist in permanent make-up.

Klanten van ons begrijpen dat je ENKEL kiest voor een permanent make-up specialist, een deskundig expert die NIETS anders en exclusief permanent make-up behandelingen uitvoert met jarenlange ervaring en die bovendien hiervoor erkend en geregistreerd is bij het FOD – Federale Overheids Dienst.

Onze klanten begrijpen, en zitten er niet mee in om een half uur tot zelfs een uur te rijden, om een bij een permanent make-up behandelaar te gaan die uitsluitend en exclusief gespecialiseerd is in permanent make-up behandelingen. Geloof het of niet, zo zijn er slechts drie in België actief, die exclusief permanent make-up behandelingen in hun instituut verrichten.

Vandaar werkt, Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist / Specialist, niet enkel in zijn hoofdcabinet te Brussel, maar in meerdere instituten en klinieken over heel België, zodat je echt nooit langer moet rijden dan een half uur tot een uur om bij onze gespecialiseerde specialist te komen.

Vermijd a.u.b. om bij een lokaal nagelstudio, schoonheidsinstituut of zefls kapsalon te gaan, die het er zo maar even bij doet. Tenzij daar een Master wordt ingehuurd om de permanent make-up behandelingen uit te voeren, zoals Fernando Nascimento in verschillende instituten en klinieken aan de slag is, om dichter bij zijn clienteel te zijn. Fernando werkt in exclusiviteit per provincie in een instituut of kliniek en heeft zijn eigen hoofdcabinet te Brussel.

3. Onze klanten, zijn klanten die begrijpen dat kwaliteit primeert boven de prijs.

Eisen van kwaliteit op alle niveau:

  • Heb ik een erkend en geregistreerd permanent make-up behandelaar? Meer uitleg? Klik hier
  • Welke kleurpigmenten worden er gebruikt. Hoogwaardig permanent make-up pigmenten of tatoeagepigmenten. Kent de specialist zijn kleurenleer. Meer uitleg? Klik hier
  • Werkt de PMU-behandelaar volgens de juiste voorschriften en normen? Meer uitleg klik hier
  • Werkt de specialist met het wettelijk verplicht adviesconsultatiegesprek? Meer uitleg klik hier

Teveel elementen om op te sommen die primeren op de prijs. Uiteraard moet de prijs convenabel zijn. Permanent Perfection, Master Fernando Nascimento, werkt met de gemiddeld aanvaardbare prijzen die gangbaar zijn als Master, specialist op het hoogste niveau in België.

4. Ons klanten, zijn klanten, die eerst grondig op zoek gaan naar advies en die ingewonnen informatie degelijk en objectief vergelijken.

Investeer eerst in een vrijblijvend adviesconsultatie met een specialist of zefls enkele verschillende afspraken bij verschillende behandelaars, zodat je dan pas echt een juist vergelijk kan maken. Permanent Make-up behandelaars, zijn zelfs wettelijk verplicht om eerst te werken met een vrijblijvend intakegesprek, alvorens de klant de keuze te laten maken en over te gaan tot de permanent make-up behandeling. Investeer eerst in een adviesconsultatiegesprek met dé specialist!

5. Onze klanten, zijn klanten die onze website tot in de puntjes doorplozen hebben voor alle informatieve details die voor hen van toepassing zijn.

Ik ondervind als assistent van de specialist dadelijk aan de telefoon,  het verschil tussen mensen die eerst onze website hebben doorzocht en op zoek gegaan zijn naar alle informatie die voor hun reeds van toepassing is, dan mensen die dat niet of minder grondig hebben gedaan.

Daar start de groei in het vertrouwen van onze specalist reeds. De rest wordt afgewerkt met een telefonisch gesprek en nog beter met een adviesconsultatiegeprek. Onze website is uitgerust met een zeer doeltreffende ‘zoekmodule’ waarmee je met trefwoorden werkelijk alle antwoorden op jouw vragen reeds kan terug vinden.

Vind je toch nog niet alles terug, lichten we graag verder persoonlijk op maat toe via telefoon of met een persoonlijk gesprek op afspraak.

6. Onze klanten, zijn klanten, die bovendien nog eens begrijpen, dat een website en zelfs een persoonlijk telefonisch gesprek, niet een persoonlijk adviesconsultatiegesprek kan vervangen met de specialist zelf.

Een website of een gesprek via telefoon, laat bijvoorbeeld niet jouw bestaande haarstructuur zien van jouw wenbrauwen. Niet de type van oogleden die je hebt. Niet de specifieke en unieke lipcontour van je lippen.

Een website en telefonisch gesprek, tekenen niet jouw wenbrauwen met potlood hoe deze zouden komen met permanent make-up. Ik als assistent, noch de specialist kan jouw huidtype op afstand bepalen, wat belangrijk is of microblading bijvoorbeeld kan of niet van toepassing is bij jou. Wat is jouw haarkleurteint, jouw huidteint en wat zijn jouw antwoorden op een aantal belangrijke medische vragen, die een serieuze invloed kunnen hebben op permanent make-up plaatsingen. En zo veel meer elementen.

Onze klanten begrepen dat en boekten vrijblijvend adviesconsultatiegesprek, voor het bespreken van hun permanent make-up plaatsing.

7. Onze klanten, zijn klanten die, begrijpen dat je niet moet overtuigd zijn met voor- en nafoto’s van andere klanten. 

Dit is een moeilijk, doch makkelijk uit te leggen onderwerp. Elke wenbrauw is uniek, elke ooglid en lipcontour ook. We deden de proef op de som reeds meerdere malen. Laten we jouw tien voor- en nafoto’s zien, dan haal jij er totaal andere foto’s uit, die iemand anders er zou uithalen als mooi PMU-werk.

Je zal zelfs meerdere foto’s aanhalen die je totaal niet mooi vindt en waarvan je zou van denken is, dit werk van de specialist waar ik moet voor kiezen om mijn permanent make-up te laten uitvoeren?. Gewoon omdat een foto nooit de totale werkelijkheid kan weergeven.

Bovendien zou je kiezen voor een wenkrauwenrealisatie, die je mooi vindt, maar die bij jouw wenkbrauwen totaal om technische redenen niet van toepassing kan zijn. Die de specialist een punthoofd zou geven om dit aan jou uit te leggen waarom dit technisch bij jou niet kan. Jij zou enkel op voorhand al enkelmaar teleurgesteld zijn.

Het komt ook vaak voor bij de kapper. Iemand komt binnen met een kapselvoorbeeld dat ze gevonden hebben in de Flair, maar dat technisch met de hoofdhaarstructuur, helemaal door de kapper niet realiseerbaar is. Juist hetzelfde. De klant is teleurgesteld. Je begint beter met een intakegesprek om te bespreken wat estetisch mooi zal zijn en wat bij jou wel realiseerbaar is.

Totaal overbodig dus. Wij werken niet met voor- en nafoto’s van andere klanten, daar ten eerste 95% van de klanten niet appreciëert om foto’s te trekken omwille van privicyredenen. Deze respecteren we dan ook en we trekken dit 100% door bij iedere klant van ons. We nemen, punt uit geen foto’s van onze klanten hun wenkbrauwen, eyeliners noch lipcontour voor- en nafoto gebruik bij andere klanten, noch op´website, noch op Facebook.

“Je begint elk kunstwerk van begin af aan en kan je het niet vergelijken met een andere kunstwerken van wenkrauwen die de specialist bij iemand anders heeft gerealiseerd”

Wat het belangrijkste is, is dat jouw permanent make-up realisatie 100% bij jou past en een 100% voldoening geeft. Vandaar werken we met een intakegesprek, waar elke realisatie van een permanent make-up behandeling individueel wordt besproken en gerealiseerd wordt.

Kan jij je terug vinden in enkele van deze zeven opgesomde punten? Dan ben jij onze volgende permanent make-up klant!

Bel voor een reservatie voor plaatsing of vrijblijvend consultatiegesprek naar 0479/920.407 of vul het onderstaand aanvraag formulier in en we nemen zo vlug mogelijk contact op voor een gesprek en/of een afspraak te maken.

Permanent Perfection Instituut
Master Permanent Make-up Artist / Specialist
Fernando Nascimento

Master Permanent Make-up Artist / Specialist – Permanent Perfection Instituut Wie zijn onze permanent make-up klanten?

 

 

 

 

 

 

  1 comment for “Wie zijn onze Permanent Make-up Klanten bij – Permanent Perfection Instituut, Master Permanent Make-up Artist / Specialist, Fernando Nascimento

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: