Permanent Make-up en tattoo / tatoeages verwijderen met laser in België

Met laser verwijderen van tatoeages/tatoo’s en slecht geplaatste permanent make-up.

Permanent Perfection Instituut heeft in haar hoofdcabinet te Brussel een speciale afdeling om, minder goed of slecht geplaatste permanent make-up te verwijderen met laser, als ook gewone tatoeages over het hele lichaam.

Permanent Make-up verwijderen met laser

Permanent make-up verwijderen met laser, vraagt heel wat vakkundige kennis en ervaring. In het Permanent Perfection Instituut, gebruiken ze hiervoor de YAG-laser die 100% resultaat biedt in het volledig verwijderen van permanent make-up, zonder littekenvorming en bovendien zonder depigmentatie van de huid zelf.

Want de huid heeft ook pigmenten. Een laser kent het verschil niet tussen het kleurpigment dat gebruikt is voor de permanent make-up te plaatsen en het huidpigment dat in de huid aanwezig is bij iedereen. Wie dat wel kent, is de specialist die hiervoor vakkundig is opgeleid.

Een heel belangrijk punt bij het weglaseren van zowel permanent make-up, als ook gewone klassieke tatoeages. Het is voornaam de krachtinstelling en de frequenties van de laser, af te stemmen op de intensiteit van de tatoeages, de kleur, huidtype en zoveel meer parameters waar de speciallist rekening moet mee houden om ook de huid niet te verbranden en geen littekenvorming te veroorzaken.

Permanent make-up weglaseren is een grote specialisatie die niet veel mensen kunnen in België. Zeker niet het weglaseren van permanent make-up eyeliners en/of lippen.

Voor het verwijderen met laser van permanent make-up, is het dan ook logisch dat een vrijblijvend adviesconsultatie noodzakelijk is en wordt geboekt bij de specialist, zodat hij advies op maat kan geven en een prijsofferte kan maken. Dat is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en de pigmenten die gebruikt zijn.

Reden voor het willen verwijderen van permanent make-up kan zijn:

 • Omwille van een zware verkleuring van je eyeliners naar groen of blauw-grijs bijvoorbeeld
 • Verkleuring van wenkbrauwen naar rood-bruin of grijs-blauw,
 • Verkleuring van je lipcontour naar purper of zwart.
 • Totaal niet esthetisch mooi geplaatste wenkbrauwen, eyeliners of lipcontour/full-lips
 • Verkeerde kleurpigment gebruikt voor permanent make-up wenkrauwen plaatsing, dat niet strookt met kleur haar en huidtint
 • Verkeerde techniek van permanent make-up gebruikt voor het plaatsen van wenkbrauwen. Bijvoorbeeld: shadowtechniek in plaats van hairstrokes …
 • enz …

De redenen van deze verkleuringen van permanent make-up, kan je lezen in deze nieuwsbloggen:

Weglaseren van Permanent Make-up kan voor:

 • Wenkbrauwen
 • Lipcountour – lippen (enkel met grote vakkundige kennis)
 • Eyeliners (zeer specifiek en zeer hoge moeilijkheidsgraad)

Het behoeft geen uitleg, dat je voor het laten weglaseren van permanent make-up, op bepaalde plaatsen, best kiest voor een specialist met jarenlange ervaring en een gedegen vakkundige opleiding.

Afspraak maken? Bel 0479/920.407 of via het contactforumulier op deze pagina

Ben je niet in voor het verwijderen met laser, dan bestaat er voor het verwijderen van permanent make-up wenkbrauwen of zelfs wenkbrauwen die geplaatst zijn met tatoeagepigmenten, in plaats van hoogwaardige permanent make-up pigmenten, ook nog de Soft Brow Removal techniek met een veilig product. Lees hier alles over op deze pagine: “Soft Brow Removal Behandeling”

Ook hiervoor is ook een adviesconsultatiegesprek noodzakelijk om te kunnen adviseren of de Soft Brow techniek, wel of niet toepasbaar is in jouw specifieke situatie.

Tatoeages / Tattoo’s verwijderen met laser

Voor de verwijdering van een tatoeage met laser, moet men meerdere keren terug komen. De richtprijs voor een behandeling is uiteraard afhankelijk van de grootte, de opvulling en de complexiteit van jouw tatoeage.

Prijs is te bespreken met de specialist. Tevens het aantal behandelingen om tot het eindresultaat te komen. Dat schommelt tussen de 5 tot 8 behandelingen. Tussen elke behandeling ligt er bij ons een 8 weken om jouw opruimcellen de tijd te geven hun werk te doen en het pigment te stuk voor stuk te laten verdwijnen.

Je kan op de deze pagina, Tatoeages en PMU verwijderen met Laser in België, van onze website ook een filmpje bekijken van hoe we tewerk gaan met de YAG laser om jouw tatoeage volledig veilig te verwijderen, zonder littekenvorming en zonder uw huidpigment te beschadigen,.

Op die manier kan jouw huid na een aantal maanden, op de plaats waar jouw tattoo stond, ook terug bruinen door UV-stralen, zon.

Voor een vrijblijvende afspraak kan je bellen naar het nummer van:

 • Permanent Perfection Instituut (Brussel, België): 02/899.91.88 of 0479/920.407 of vanuit het buitenland: +32 2 899 91 88
 • Op dinsdag en donderdag om de 14 dagen en op alle zaterdagen

Jouw tatoeage of permanent make-up verwijderen met laser door een vakkundig specialist in België

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: