Permanent Make-up, investeer eerst in een adviesconsultatiegesprek met een specialist

Permanent Perfection Instituut met als werkend zaakvoerder, Master Permanent Make-up specialist, Fernando Nascimento, werkt steeds met een ‘vrijblijvend adviesconsultatie’. Officieel erkend en geregistreerd permanent make-up behandelaar!

Prijzen zijn belangrijk, maar kwaliteit primeert, is zijn fylosofie. De eerste stap die je dus zou moeten zetten als je permanent make-up wil laten plaatsen, is een adviesconsultatie boeken bij een PMU-specialist. Liefst bij een Master Permanent Make-up Artits/Specialist.

“Permanent make-up behandelaars, zijn zelfs bij wet verplicht, om eerst te werken met een intakegesprek of adviesconsultatie, alvorens permanent make-up te plaatsen bij een klant”

Maar buiten het gegeven van de wet, is het ook al meer dan zeven jaar Fernando’s fylosofie en manier van werken.

Wat weet je met enkel een prijs? Laten we eerlijk zijn. Eigenlijk niets!

Daarom melden we niet direct een prijs bij ons verschillende permanent make-up behandelingen op onze website. We willen contact! Want je hebt als potentiële klant, totaal nog geen beeld van de kwaliteit en garanties die we bieden en hoe je deze moet inschatten t.o.v. onze collega’s. Wie zijn we en hoe krachtig gespecialiseerd dan wel in de PMU-branche. Klikt het met de permanent make-up specialist of niet en zo veel belangrijkere factoren dan de prijs op zich ….

Veel dienstverleners twijfelen of ze de prijs van hun dienstverlening op hun website moeten zetten of niet. Je hoort  vaak argumenten om het wél te doen in de trant van “Mijn collega’s doen het ook allemaal, dus waarom ik niet?” of “Het is ’t eerste dat klanten vragen, dus dan kan ik het ze ook maar beter gelijk vertellen, dat scheelt me een hoop tijd omdat ik dan niet met ze hoef te praten als ze me toch bij voorbaat te duur vinden”.

Die twijfel is volkomen terecht, want als je een  prijs op het verkeerde moment of de verkeerde manier noemt, haken klanten onnodig af en kost dit je omzet. Als je je prijs bijvoorbeeld noemt op een moment dat de waarde van je dienst nog niet eens duidelijk is voor jou als potentiële klant, lijkt alles wat wij noemen te hoog in prijs. Waardoor je zou kunnen afhaken onder de norm van “te duur” terwijl het door ons genoemde bedrag met wat meer inleiding en uitleg heel reëel blijkt te zijn. Ook voor jou als klant in kwestie.

Bovendien praten we juist wel graag eerst met onze potentiële klanten.

En niet alleen praten! Jouw wenkbrauwen of eyeliner en/of lipcontour worden eerst een keer getekend met potlood. Een simulatie, hoe deze met permanent make-up gaat komen. Een intakegesprek is dan ook onontbeerlijk en straalt vertrouwen in kwaliteit en professionaliteit uit.

Je krijgt dan ook een gedetailleerde uitleg op maat voor jouw permanent make-up behandeling, die je overweegt te laten doen. En minstens even belangrijk, al jouw vragen komen één voor één aan bod en krijgen een antwoord van de specialist zelf.

“Kun je je voorstellen dat je prijs altijd te hoog is als potentiële klanten niet precies weten wat jouw dienst hen oplevert maar volkomen acceptabel als ze het wel snappen?”

Om je een voorbeeld te geven: € 1200,- is een megabedrag voor zomaar een alternatieve behandeling. Maar als je baby daarna van haar allergie af is, de wonden op haar armpjes genezen en ze geen hormoonzalf meer hoeft te gebruiken, zal menig ouder dit bedrag volstrekt betaalbaar vinden. (Ik deed het en had achteraf het dubbele willen betalen voor dit resultaat!).

Hetzelfde geldt voor permanent make-up. Onze prijzen zijn vastgesteld en afgestemd op de prijzen van Masters Permanent Make-up Specialisten in België. In onze behandelingsprijzen, heb je wel vele zekerheden en garanties. Bijvoorbeeld, geen verkleuring van je permanent make-up naar een vreemde kleur en zo veel meer … Zie onze pagina “Prijs/Kwaliteit en Garanties”

De regel die wij volgen. Bestaat jouw klantenkring uit particulieren, dan is het op je website vermelden van je prijs alleen verstandig onder deze voorwaarden:

1. Je dienst vormt een afgerond geheel met kop en staart.

Bij Permanent Perfection, permanent make-up behandelingen is dat niet, en stemmen we af op de noden van klant. Een groot verschil met de meeste van onze permanent make-up collega’s. Een voorbeeld is het aantal retouches, na de plaatsing van de permanent make-up.

2. Je kunt het resultaat dat men bereikt met jouw dienstverlening helder en duidelijk verwoorden op de website, zodat je klant precies weet wat het resultaat zal zijn dat bereikt kan worden.

Dat kan niet op een website, maar uiteraard wel in een vrijblijvend intakegesprek of adviesconsultatie met de specialist.

3. Je hebt een aparte verkooppagina/informatiepagina voor de betreffende diensten, die alle ingrediënten bevatten die nodig zijn om vanaf je website te kunnen verkopen. Waarbij je bovendien de prijs noemt op het juiste moment en met de juiste op maat naar de prijs.

Dat is in permanent make-up onmogelijk, daar alle wenkbrauwen, oogleden en lipcontour en/of lippen uniek zijn per persoon en een gedetailleerde professionele uitleg op maat ALTIJD verreist is. Ook de producten, kleurpigmenten en technieken die gebruikt moeten worden, hangen af  van persoon tot persoon.

Kun je niet voldoen aan bovenstaande 3 voorwaarden? Noem dan NOOIT je prijs op je website en laat je ook niet verleiden jouw prijs te noemen voordat mensen weten wat zij daarvoor krijgen.

Kortom: Dat is ook de reden waarom wij aansturen tot een vrijblijvend adviesconsultatie en geen prijzen vermelden op onze website. Onze klanten zijn er pas aan toe om de prijs van onze dienstverlening te horen als het voor hun volkomen helder is wat onze dienstverlening precies inhoudt. Dat is de reden met plausibele verklaring,  waarom ‘Permanent Perfection’ misschien en wellicht als weinige permanent make-up behandelaars, haar prijzen niet op de website vermeldt.

Niet omdat er een geheim is rond onze prijzen. Neen, we hebben het niet op mensen die op prijzen jagen, maar zij die eerder gaan voor kwaliteit. Zij begrijpen echt volkomen, dat een vrijblijvend adviesconsultatie, de eerste juiste stap en investering is om permanent make-up te laten plaatsen.

Het handelt trouwens over jouw gelaat! Onze specialist, Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Aritst, investeert vrijblijvend 45 min tot 60 min in een adviesconsultatie voor jou, zonder kosten. “Dat is het minste wat hij mag terug vragen aan jou, om juist geïnformeerd te worden.”

Mensen die kiezen voor kwaliteit zullen deze nieuwsblog te volle begrijpen. Meer nog, ten volle appreciëren. Dat deden al meer dan duizenden mensen in de afgelopen jaren. Vandaar is Permanent Perfecion gekend voor haar eerlijk advies en vooral om haar hoogstaande permanent make-up kwaliteit.

Interesse in hoogstaande permanent make-up? Maak een afspraak voor een vrijbijvend adviesconsultatiegesprek via 0479/920.407 of het contactformulier

Permanent Perfection Instituut
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Specialist

De juiste Permanent Make-up Behandelaar kiezen

 

  3 comments for “Permanent Make-up, investeer eerst in een adviesconsultatiegesprek met een specialist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: