Onze Permanent Make-up specialist, Fernando Nascimento investeert 45 min in jou voor een vrijblijvend adviesconsultatie-intakegesprek

Wil je kwaliteit voor de juiste prijs? Ga eerst op een adviesconsultatie bij een PMU Specialist!

Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento, investeert graag 45 minuten van zijn kostbare tijd in een vrijblijvend consultatie voor volledig op maat permanent make-up advies en dit zonder verplichtingen en dan heeft hij nog geen euro aan jou verdient.

Waarom doet hij dat? Een prijs zegt iets, een volledig gedetailleerd en professioneel advies zegt alles en meestal verdwijnt dan de prijs in het niets. Echt goud waard!

Weet je dat het juist plaatsen van permanent make-up, voor ieder individu moet afgestemd worden op tientalle persoonlijke factoren. Het wordt je zodadelijk duidelijk waarom dat je buiten het vragen naar de prijs, ook best eerst jouw tijd investeert om op een intakegesprek te komen bij de specialist alvorens je beslist. Hiermee ga je voor kwaliteit en vertrouwen.

Is dit echt nodig? Permanent make-up wordt toch overal hetzelfde geplaatst. Met andere woorden, het vergelijken van de prijs is het enigste wat ik hoef te doen!

Wel we sommen graag enkel punten op ter informatie waarom het wel belangrijk is.

Even vooraf en ten eerste, zijn er maar 6 grote Masters Permanent Make-up behandelaars in België, met het hoogste niveau van Master Degree en tevens jarenlange ervaring. We kunnen enkel maar aanraden naar dergelijk persoon op zoek te gaan. Je kiest ook voor een gespecialiseerd chirurg om een specifieke ingreep te laten uitvoeren, in plaats van een huisarts om de hoek het te laten verrichten. Je bekijkt het best op die manier en het is perfect te vergelijken.

Verder, wat komt er in een adviesconsultatie of intakegesprek aan bod? 

Om jullie enig idee te geven, dat het niet zomaar binnen komen is, handje schudden en zet of lig maar neer, we zullen er eens aan beginnen. Alle elementen hieronder worden bekeken en spelen een rol in de manier van behandelen, welke pigmenten te gebruiken en zo veel meer:

 • jouw huidtype wordt bepaalt. Vette of droge huid geeft een groot verschil
 • de hardheid van jouw huid wordt bepaald. Een zachte of eerder hardere huid
 • gevoelig of niet gevoelige huid is van belang voor fixatie van het pigment
 • vorm van je oogleden worden bestudeerd voor eyeliners. Strak of eerder hangend
 • bestaande haarstructuur van jouw wenkbrauwen bepaalt de techniek die moet toegepast worden of combinatie van technieken die nodig zijn voor perfect PMU wenkbrauwen
 • heb je een natuurlijke lipcontour die mooi is of moet deze gecorrigeerd worden? Kan met andere woorden een lipcontour geplaatst worden of moet je gaan voor full-lips en/of combinatie van de twee
 • zijn jouw wenkbrauwen ongelijk en moet er daar onderling op gecorrigeerd worden
 • mogelijke dikte of breedte van de eyeliner bij jouw situatie van oogleden
 • heb je veel rimpeltjes aan uw lippen of niet en hoe manifesteren ze zich
 • heb je veel last van koorstblaasjes of niet. Belangrijk om weten voor PMU lipbehandelingen
 • heb je een warme of koude huidtype of eerder gemengd. Kleuren worden hierop afgestemd omdat deze anders kunnen verkleuren
 • uiteraard speelt huidskleur ook een rol om de PMU techniek te bepalen
 • met welke kwaliteit van pigmenten wordt er gewerkt? Toch met hoogwaardige hypoallergeen permanent make-up pigmenten en NIET met tatoeagepigmenten.
 • ….
 • ….

Ik kan de lijst ellenlang maken, maar dat is de bedoeling niet in deze infoblog.

Wat wel de bedoeling, is dat je goed beseft dat permanent make-up een specialistenwerk is voor experts die enkel en exclusief daar voor opgeleid zijn. Bovendien vergt het minimun 2 jaar ervaring voor je weet waarmee je bezig bent. Laat staan dat je Top Master-werk kan leveren.

Verder houdt Fernando tijdens een intakegesprek ook rekening met de wensen van de klant.

Niet onbelangrijk toch! Deze worden besproken als mogelijk of niet mogelijk. Hij geeft anders alternatieve suggesties. Legt ook uit waarom. Stelt esthetisch mooiere oplossing voor. Tekent een keer jouw wenkbrauwen zoals deze gaan komen met permanent make-up. Doet hij ook voor eyeliners en lipcontour.

Er worden ook meerdere medische aspecten overlopen met jou.

Neem je bloedverdunners, heb je hemofilie, suikerziekte en in welke graad, hoe is jouw immuumsysteem, en zo veel meer …

“Moeten we nog verder gaan met het pleidooi om jullie tot het besluit te krijgen en te overtuigen, niet alleen te vragen naar een prijs, maar steeds en altijd gewoon een afspraak te maken voor een adviesconsultatie of ook intakegesprek genoemd”

Met dergelijk gesprek wordt prijs/kwaliteit bekend en is het makkelijker om een juiste beslissing te maken waar jij jouw excellente permanent make-up behandeling laat uitvoeren.

Bel het nummer 02/899.91.88 / 03/231.53.97  of 0479/920.407 of vraag een afspraak aan via het contactformulier voor afspraken

We zien jullie spoedig!

Permanent Perfection Team – Master Permanent Make-up, Fernando Nascimento
Nationaal en Internationaal geschoold.
Website: www.permanent-perfection.com

PMU pigmenten

 

 

 

  2 comments for “Onze Permanent Make-up specialist, Fernando Nascimento investeert 45 min in jou voor een vrijblijvend adviesconsultatie-intakegesprek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: