Permanent Make-up Instituut Brussel, Master Permanent Make-up Artist in Brussel

Permanent Perfection Instituut – Permanent Make-up Kliniek te Brussel

Sinds januari 2017, heeft specialist Fernando Nascimento, zijn thuispraktijk als Grand Master Permanent Make-up Artist, gevestigd te Brussel.

Hij is exclusief gespecialiseerd als expert in permanent make-up behandelingen in al haar disciplines. Van elke discipline heeft Fernando jarenlange ervaring en heeft hij ook het hoogste niveau van Master Degree bereikt.

Fernando werkt steeds met een intakegesprek om de bestaande situatie van uw ooglijnen, wenkbrauwen, natuurlijk lipcontour of lippen te bestuderen. Iedereen heeft unieke lippen, ooglijnen of wenkbrauwhaarstructuur. Het is hierdoor volstrekt nodig, dat de specialist jouw individuele toestand onder de loep kan bekijken om jouw het juiste advies te kunnen geven.

Verandert dat iets aan de prijs? Neen, de prijzen voor permanent make-up zijn vastgesteld bij Permanent Perfection Instituut, maar specialisatie vind je niet alleen terug in de prijs, maar tevens ook in de volledige uitleg van de manier van werken, gebruikte hoog kwalitatieve producten, hygiëne van het instituut en voorschriften, garanties, specifieke toelichting en vooral ook vertrouwen.

Voor een consultatie voor advies betaal je niets, maar om de prijzen te kennen en de bijhorende professionele uitleg te verkrijgen, is het onze manier van werken en verplicht om een gratis intakegesprek te boeken. Zonder enige verplichtingen en dus geheel vrijblijvend. Tenminste heb je wel de juiste informatie. Waarom zou de specialist anders een 45 minuten tot een uur investeren in dergelijke persoonlijke gesprekken?

Als Grand Masters, waarvan er slechts zes zijn in België op dit niveau en waar Fernando Nascimento een van is, zien we spijtig genoeg al te vaak mensen die voor veel lagere prijzen gaan en pertinent kiezen voor lage kwaliteit en hierdoor terecht komen bij een tattooeur in plaats van een permanent make-up specialist. Of bij een schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en/of andere die het er maar gewoon even bij hun andere activiteiten doen. Het is kiezen voor problemen.

Permanent Make-up is een ambacht dat exclusief moet uitgevoerd worden om de kunsten van het vak te kennen. Men kan zich slechts deskundige specialist noemen, na minstens 2 tot 3 jaar praktijkervaring en jaarlijkse continu bijscholing van nieuwe technieken, producten, naalden en toestellen. Een hele investering.

img_2893

Permanent Perfection Instituut – Thuispraktijk Grand Master Permanent Make-up artist – Square François Riga 26, 1030 Brussel

De klassieke gekende behandelnigen:

img_2876

Medisch Cabinet Grand Master Permanent Make-up Artist

Medische Permanent Make-up behandelnigen:

img_2881

Wachtzaal Permanent Perfection Instituut te Brussel

Maak een afspraak en ontmoet de specialist persoonlijk voor een intakegespek, een consultatie voor eerlijk en grondig advies.

Bel het nummer 02/899.91.88  of 0479/920.407 of vraag een afspraak aan via het contactformulier voor afspraken

Hopelijk tot weldra!

Permanent Perfection Team – Grand Master Permanent Make-up, Fernando Nascimento
Nationaal en Internationaal geschoold.
Website: www.permanent-perfection.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: