Microblading Hairstrokes, de perfecte permanent make-up investering

Microblading hairstrokes is dé juiste investering om je wenkbrauwen een ultieme natuurlijk vorm te geven. Je hoeft ze daarna niet meer bij te kleuren met potlood. Een hels werkje en tijdrovend en nooit zo natuurlijk als met de permanent make-up microblading techniek!

Er zijn, buiten de levensduur van je nieuwe wenkbrauwen, nog andere verschillen dan hairstrokes met de klassieke PMU Machine techniek. Ook een zeer natuurlijke ‘look & feel’, doch enige verschillen.

De specialist, Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist, beheerst beide technieken op het hoogste niveau!

Wil je weten of hairstrokes microblading iets is voor jouw wenkbrauwen en/of mogelijk toepasbaar is op jouw bestaande wenkbrauw haartjesstructuur? Maak dan een afspraak voor een consultatie!

Bel voor een afpraak naar 0479/920.407 of 02/899.91.88 / 03/231.53.97 of vul het contactformulier in en je wordt spoedig opgebeld om een afspraak te maken

Niet voor iedereen is microblading van toepassing of mogelijk! Dan moet je eerder naar de hairstrokes met PMU Machine gaan of andere technieken en/of zelfs combinaties van verschillende permanent make-up technieken om jouw wenkbrauwen perfect te krijgen.

Je begrijpt het al! Dit kan enkel via een professioneel en persoonlijke consultatie met de specialist die jouw wenkbrauwen onder de loep neemt. Een eerlijk advies om jouw het beste aan te raden en te bespreken.

Bel voor een afpraak naar 0479/920.407 of 02/899.91.88 / 03/231.53.97 of vul het contactformulier in en je wordt spoedig opgebeld om een afspraak te maken

Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist
Exclusief gespecialiseerd in permanent make-up disciplines!

voor-na-microblading

Microblading Hairstrokes! Niet te onderscheiden van de echte wenkbrauwhaartjes …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: