Waarom Fernando Nascimento werkt met een gratis intakegesprek of op z’n minst een persoonlijk gesprek wil via telefoon. Prijzen zijn belangrijk, maar professioneel advies komt op de eerste plaats!

Prijzen zijn belangrijk, maar professioneel advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie is nog veel belangrijker!

Permanent make-up is vakmanschap en is een dienst die bij elk individu moet aangepast worden aan haar of zijn bestaande situatie. Of het nu handelt over wenkbrauwen, eyeliners of zeker lipcontour of full-lips. Een persoonlijke aanpak is van uiterste belang. 

Welke kleur gaan we gebruiken? Iedereen heeft een type huid, bestaande kleur van haar, een eigen huidtint en dergelijke waarvoor het bepalen van de kleur bijvoorbeeld heel belangrijk is. Maar dit is slechts een fractie van professioneel advies dat je zou moeten krijgen als je overweegt om een permanent make-up behandeling te laten uitvoeren.

Veel dienstverleners twijfelen of ze de prijs van hun dienstverlening op hun website moeten zetten of niet. Wij horen vaak argumenten om het wél te doen in de trant van “Mijn collega’s doen het ook, dus waarom jullie niet?” of “Het is ’t eerste dat klanten vragen, dus dan kan ik het ze ook maar beter gelijk vertellen, dat scheelt je een hoop tijd omdat ik dan niet met ze hoef te praten als ze me toch bij voorbaat te duur vinden”.

Het is net die ‘tijd’ die Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist en expert, specialist in Permanent Make-up behandelingen investeert in jou, om het ultiem resultaat te behalen! 

Als we de prijs bijvoorbeeld noemen op een moment dat de waarde van onze diensten nog niet eens duidelijk zijn, voor jou als potentiële klant, lijkt alles wat wij vermelden als prijs te hoog. Waardoor je zou kunnen  afhaken onder het mom van “te duur” terwijl het door ons genoemde bedrag met wat meer inleiding en professionele uitleg voor jouw heel reëel blijkt te zijn.

We weten heel goed dat je je kan voorstellen dat een prijs altijd te hoog is als je als potentiële klant van ons nog niet eens precies weet wat onze PMU diensten opleveren.

Om goed te kunnen vergelijken tussen het verschillende permanent make-up aanbod, is een duidelijke professionel detailuitleg van deze dienst onontbeerlijk!

Geloof ons. We hebben hier zoveel ervaring in. De ene permanent make-up behandelaar is de andere niet en in België zijn er slechts VIJF permanent make-up artists die het hoogste niveau met Master Degree op zak hebben en jarenlange ervaring. Wij weten ook dat het voor jou als klant heel moeilijk is om bij de juiste behandelaar terecht te komen. Er zijn er immers zoveel!!

Vandaar dat wij via ‘sociaal media’ heel veel investeren om bij de juiste permanent make-up artist terecht te komen en hebben we een zo een professioneel mogelijke website om jou te overtuigen van ons vakmanschap! Rij ook liever een half uur tot zelfs een uur, om bij een Master jouw permanent behandeling te laten doen en NIET in de nagelstudio achter de hoek, die het er maar even bij neemt als extra dienst.

Als je duidelijk persoonlijk uitgebreid bent ingelicht tijdens bijvoorbeeld een ‘gratis en vrijblijvend’ intakegesprek of via een deftig telefonisch contact, dan zal je de prijs veel acceptabeler vinden en dan  pas, kan je een goed vergelijk maken met andere ingewonnen informatie van andere permanent make-up aanbieders.

Een voorbeeld te geven: € 1200,- is een megabedrag voor zomaar een alternatieve behandeling. Maar als je daarna van jouw allergie af bent, de wonden genezen en je geen hormoonzalf meer hoeft te gebruiken, zal menig ieder dit bedrag volstrekt betaalbaar vinden. (Ik deed het en had achteraf het dubbele willen betalen voor dit resultaat!)

Bij permanent make-up behandeling is dat gelijkaardig.

Een bepaald bedrag voor het vormen van jouw wenkbrauwen met een permanent make-up behandeling, kan je te hoog lijken, maar:

 • als je weet dat er NIET met tatoeagepigmenten gewerkt wordt, die een honderdste van de prijs waardig zijn, dan de hoogwaardige permanent make-up pigmenten.
 • als je weet dat de gebruikte pigmenten niet verkleuren naar blauw-grijs of rood-bruin na zes maanden tot een jaar en je vanaf die periode niet hoeft rond te lopen met die ongewenste kleur van wenkbrauwen.
 • als je weet dat er in de totale behandeling een plaatsing en twee retouches zijn inbegrepen om het geheel perfect te hebben met garantie op een paar jaar genot van jouw permanent make-up (zonder verkleuring)
 • als je weet dat je bij een specialist, expert in permanent make-up behandelaar terecht komt die enkel en exclusief gespecialiseerd is in het plaatsen van permanent make-up en ook nog eens het hoogste niveau behaald heeft in diploma, Master Degree in permanent make-up
 • ….

En ga zo maar door met talrijke belangrijke elementen die je moet weten om een juiste beslissing te kunnen maken en dat je ENKEL kan bekomen door het boeken van een ‘Gratis & Vrijblijvend Intakegesprek’ of op z’n minst een telefonisch onderhoud met professionele uitleg.

In onze prijzen inbegrepen:

 • Plaatsing door nationaal- & internationaal opgeleide Master Permanent Make-up Artist
 • Exclusief gespecialiseerd in permanent make-up technieken en jarenlang ervaring
 • Continu bijgeschoold in de allernieuwste PMU-technieken
 • Specialisatie wenkbrauwen, eyeliners en lippen
 • Deelspecialisaties micro haarpigmentatie schedel en tepelhofpigmentatie
 • Belangrijk! Hoogwaardige pigmentkleuren met garantie op geen verkleuring!
 • Alle materialen & producten (telkens nieuwe gesterliseerde naalden, verdovingscrèmes, …)
 • Werkuren (plaatsing 1 uur en 1 uur per retouche – telkens twee retouches inbegrepen)
 • Ultieme hygiëne (volgens alle PMU richtlijnen)
 • Gratis alle extra advies & informatie
 • GARANTIE op kwaliteit!

Dat is de reden waarom wij eerst een persoonlijk contact willen en niet gewoon een ‘platte prijs’ op onze website vermelden.

Ga je echter op prijzenjacht? Dan kom je hierdoor bijna 100% zeker bij een minderwaardig permanent make-up behandelaar of vaak zelfs gewoon een tatoeagebehandelaar en moet je wellicht  jaren met de misplaatste wenbrauwen of eyeliners rondlopen.

Vaak komt men op dergelijk moment wel bij Fernando Nascimento terecht, om te vragen wat er nu kan gedaan worden om het allemaal weer te corrigeren.

We zijn er zeker van jou met deze ‘blog’ te hebben overtuigd om niet voor de eerste  beste prijs te gaan, maar eerst een afspraak te maken bij Fernando Nascimento, voor een ‘Gratis & Vrijblijvend intakegepsrek’. We zijn ook overtuigd dat je nu begrijpt  waarom wij persoonlijk contact willen en uitlokken.

Buiten de prijs heeft elke potentiële klant op z’n minst gemiddeld nog drie echt belangrijke vragen, die vaak veel belangrijker zijn dan de prijs op zich. Wel, al deze vragen komen aan bod bij de specialist Fernando Nascimento, tijdens een ‘gratis & vrijblijvend intakegesprek’

Gelukkig begrepen al meer dan duizenden mensen onze filosofie van deze werking en lopen er al heel veel mensen rond die super tevreden zijn van hun permanent make-up wenkbrauwen, eyeliners of lippen.

Fernando Nascimento, werkt in meerdere instituten over heel België, waarvan twee klinieken voor medische permantent make-up en tevens zijn eigen thuispraktijk te Brussel.

Locaties? Klik hier

“Het handelt tenslotte toch over JOUW GELAAT!”

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken
Of bel zelf naar het centraal nummer 0479/920.407

gratis-intakegesprek

Vraag nu jouw Gratis Intakegesprek aan!

Permanent Perfection Instituut
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist

 

  7 comments for “Waarom Fernando Nascimento werkt met een gratis intakegesprek of op z’n minst een persoonlijk gesprek wil via telefoon. Prijzen zijn belangrijk, maar professioneel advies komt op de eerste plaats!

 1. Wilma Sedda
  16 december 2016 om 18:22

  Graag wil ik meer uitleg, wil mijn ogen laten doen maar niet zomaar bij iemand…

  Like

  • 11 januari 2017 om 14:18

   Beste Wilma,

   Dan ben je op een goed adres gevallen, daar de specialist een Master Permanent Make-up Artist is met het hoogst behaalde niveau in permanent make-up. Bel ons voor een afspraak voor een Gratis & Vrijblijvend intakegesprek.

   Bel 0479/920.407

   Tot weldra,

   Peter, commercieel assistent van de specialist, Fernando Nascimento,
   Master Permanent Make-up Artist

   Like

 2. Vanwesenbeeck An
  21 januari 2017 om 13:59

  Ik wil binnenkort mijn eyeliner terug laten bijwerken, want die heb ik elders laten zetten en die is helemaal vervaagd. Graag een mailtje als u nieuwe berichten verstuurd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: