Waarom kiezen voor een Master Permanent Make-up Artist, expert in PMU en niet jagen op goedkope permanent make-up prijzen? Het is jouw gelaat !

Kies voor een expert in permanent make-up!

We kunnen het niet genoeg blijven herhalen. Ga niet voor de goedkope permanent make-up prijzen. Een eyeliner aan 150 euro bijvoorbeeld of wenkbrauwen aan 150 euro tot 250 euro. Zeker geen Full lips aan bijvoorbeeld 300 euro.

Deze goedkopen prijzen duiden meestal op weinig ervaring en toch veel klanten willen verichten. Ze duiden ook op het gebruik van minderwaardige permanent make-up pigmenten of het  gebruik van tatoeagepigmenten die een tiende van de prijs zijn van hoogwaardige permanent make-up pigmenten.

Ze duiden ook vaak op geen retouches inclusief in de prijs. Deze moet je dan bij betalen of er worden helemaal geen retouches voorzien. Men gebruikt dan tatoeagepigmenten waarmee je in een keer de eyeliner of wenkbrauwen kan plaatsen.

Mogelijk ben je als klant in eerste fase tevreden, tot dat na zes maanden tot een jaar, met zekerheid jouw eyeliner naar blauw-grijs of groen verkleurt.  Het verkleuren van je wenkbrauwen naar blauw-grijs of vaak ook rood-bruin. Op dat moment gaat men vaak wel op zoek naar een specialist, expert Master om te vragen of er niet iets aan verholpen kan worden.

wenkbrauwen-blauw-grijs

Voorbeeld van blauw-grijs verkleurde wenkbrauwen en eyeliners en slechte vorm

Iedereen kent wel iemand die verkleurde eyeliners heeft of verkleurde wenkbrauwen.

Moet je nu schrik krijgen van permanent make-up? Uiteraard niet!

Maar wel voorzichtigheid geboden in jouw keuze van de behandelaar. Kies voor een specialist, die niet werkt met tatoeagepigmenten en die expert is in het kleurenpalet dat er bestaat. Want ook een te warme of te koude kleur gebruiken bij sommige huidtypes, geeft kans op een verkleuring.

Ga resoluut voor een deskundige in zijn/haar vakgebied permanent make-up. Je kiest toch ook voor een hartspecialist voor uw operatie en niet voor iemand gespecialiseerd in andere vakgebieden, maar oh hij doet ook wel eens een hartoperatie. Meestal zijn de specialisten wel iets duurder.

Ga op zoek naar een ‘Master Permanent Make-up Artist’, een expert exclusief gespecialiseerd in Permanent make-up behandelingen.

In België zijn er slechts vijf Masters die het hoogste niveau behaald hebben en tevens met jarenlange eraring. Ook dat laatste is een belangrijk element. Je moet ongeveer 3 jaar full-time ervaring hebben, om echt goed te zijn in permanent make-up behandelingen.

Het is niet zo maar iets dat je er bij doet of op een driedagen cursus leert. Doch gebeurt dit spijtig genoeg wel in de praktijk. Zo heb je nagelstudio’s, kleine schoonheidsinstituten en andere wellnesszaken, die het er maar even bij nemen.  Daar vind je vaak ook die goedkope prijzen om klanten te ronselen.

Fernando Nascimento, is een van die vijf Masters met dit statuut.

Heeft jouw permanent make-up behandelaar zijn/haar diploma’s van Master Degree’s uithangen in het instituut? De meeste van de vijf Masters, werken lokaal in hun thuispraktijk. Fernando Nascimento verkoos om zowel in zijn eigen thuispraktijk, meerdere dagen te voorzien voor behandeling, maar verder werkt hij per provincie van België in exclusiviteit in zeven andere instituten. Zie locaties

Prijzen zijn bij Permanent Perfection ook vastgelegd en vermelden wij tijdens een persoonlijk gesprek, net om de kans te hebben in detail onze manier van werken uit te leggen, zodat de klant de professionaliteit voelt en nadien een deftig vergelijk kan maken van wat men op andere plaatsen aangeboden krijgt, heeft gehoord en heeft gevoeld. Vaak een groot verschil. We helpen de potentiële klanten hier enkel mee om de juiste keuze te maken.

Wij bieden ook garantie! Lees onze ‘Garantie & Kwaliteit’ pagina 

We hebben de ‘policy’ of basisprincipe, dat er niemand ontevreden mag rondlopen na een permanent make-up behandeling uitgevoerd door Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento. En dat is in de branche van permanent make-up de lat heel hoog leggen. Haast onmogelijk, daar er heel veel externe factoren zijn die het goed lukken van een permanent make-up behandeling beïnvloeden.

Nog vragen? Reservatie voor plaatsingen of gratis intakegesprekken met de specialist?

Bel het centraal nummer 0479/920.407 om een afspraak te maken of neem contact op via het contactformulier

Tot weldra!

Permanent Perfection Instituut
International Master Permanent Make-up Artist
Fernando Nascimento

permanent-make-up-nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: