Permanent Make-up voor mannen – Wenkbrauwen Microblading hairstrokestechniek ideaal voor mannenwenbrauwen – Fernando Nascimento

Permanent Make-up Microblading voor mannenwenkbrauwen!

Ook mannen letten op hun uiterlijk, een tendens die zich altijd maar verder en verder zet. Er zijn zelfs studie’s die aantonen dat mannen tegewoordig meer tijd per dag spenderen aan hun uiterlijk dan vrouwen.

Vandaag apprecieert iedereen een man die zich verzorgt, lekker ruikt en het duidelijk is dat hij veel moeite heeft gedaan. In het verleden waren Liam Gallagher, Brad Pitt en Russell Crowe populair omdat ze zich niet scheerden en niet te veel aandacht besteedden aan hun outfit.

Nu zijn celebs als David Beckham, Zac Efron en Cristiano Ronaldo hot omdat ze geen schrik hebben te experimenteren met verzorgingsproducten.

Zo leert de man ook permanent make-up kennen. Nu niet gelijk voor lipcontour of full-lips, maar er bestaat wel een mooie techniek voor een ‘men-liner’ of met andere woorden de mannelijke eyeliner die subtieler wordt geplaatst. Minder dik en met een puntjestechniek i.p.v. een lijntje of dikkere lijn.

Ogen spreken met een men-liner ook meer!

eyeliner men 2

Men-liner of ook Guyliner genoemd

Nog meer gangbaar is de microblading hairstrokes techniek of mesjestechniek om hairstrokes te plaatsen bij mannen. 

microblading-pen

Microblading – Mesjestechniek voor hairstrokes wenkbrauwen

Waarom de microblading techniek bij mannenwenkbrauwen?

Permanent make-up moet sowieso zo natuurlijk mogelijk zijn. Men mag zien dat er merkelijk iets verbeterd is in jouw gelaat,  maar men mag niet gelijk vertellen: “Wat heb je met jouw wenkbrauwen gedaan?”.

Dit geldt uiteraard voor permanent make-up wenkbrauwnen bij vrouwen, maar des te meer bij mannen. De wenkbrauwen van een man, moeten mannelijk blijven en door te sterk geaccentueerde permanent make-up zou het hard opvallen en het mannelijk aspect verminderen of verliezen.

Daarom is de microbladingtechniek voor PMU wenkbrauwen, een uitgelezen techniek om mannenwenkbrauwen aan te pakken. Een betere vorm te geven. Haartjes met de haar per haar, hairstrokes techniek van microblading bij te tekenen, die NIET te onderscheiden zijn van de mannelijke wenkbrauwharen die er staan.

Ook mannen epileren soms hun wenkbrauwen teveel, waardoor er gaatjes voorkomen in de wenkbrauwen doordat enkele haartjes niet meer groeien. Of er bestaan heel wat mannen die geen perfecte wenkbrauwen hebben. Te kort of verschillende van elkaar. Teweinig wenkbrauwen enz …

Perfecte redenen om te denken aan permanent make-up wenkbrauwen perfectioneren met de micorblading techniek!

mannen-wenkbrauwen

Microblading Hairstrokestechniek voor mannelijke wenkbrauwen

Bel het centraal nummer 0479/920.407 om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van de weinig mannelijke permanent make-up specialisten in België of neem contact op via het contactformulier

Tot weldra!

Permanent Perfection Instituut
International Master Permanent Make-up Artist
Fernando Nascimento

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: