Tepelhof of Tepelhoven esthetisch veschonen. Inkleuren, kleur. Vormgeving, grootte. De areola natuurlijk verfraaien met permanent make-up.

Tepelhof of ook areola genoemd, bij de vrouw en ook bij mannen, esthetisch verschonen!

De natuur is de natuur. Vaak is het natuurlijke ook het mooiste! Doch zijn er ook esthetische onvolmaaktheden te ontdekken in de natuurlijke vormen en ook kleuren van het menselijk lichaam. Er is niet enkel plastische chirurgie om heelkundige ingrepen te verrichten na een operatie van de borsten bijvoorbeeld, een ongeval of bij brandwonden.

Vaak is fijn om moeder natuur een stuk te corrigeren met een facelift, borstvergroting of verkleining, corrigeren van een hazenlip of andere estetische ingrepen die het zelfbeeld en zelfvertrouwen bij zowel de vrouw, als een man, een stuk kunnen verbeteren of helemaal laten herstellen.

Zo kent permanent make-up uiteraard ook zijn toepassingen voor correcties.

Medische permanent make-up toepassingen voor correcties, die in verlenging van een operatieve ingreep een verfraaiing kunnen bieden, na bijvoorbeeld een borstreconstructie, tepelreconstructie, maar ook littekencamouflages van een litteken op de borst, tepel, schedel na hersenoperatie of haarimplantatie, en zo veel meer.

We moeten het voor correcties ook helemaal niet zo ver gaan zoeken!

Permanent make-up kan eenvoudigweg toegepast worden om kleurverschillen tussen de twee bestaande tepelhoven bij mannen en vrouwen, gelijk te maken door het inkleuren van de tepelhof die een veel lichtere kleur vertoont dan de andere. Tepelhofpigmentatie genoemd.

Het is inderdaad helemaal niet mooi als er grote kleurverschillen zijn tussen de linker en rechter tepelhof. Met het kleurenpalet van de huidige PMU-kleurpigmenten, kan men wonderen verrichten en de twee tepelhoven op elkaar afstemmen zodat ze identiek dezelfde kleur verkrijgen. Pigmenteren van de tepelhof met permanent make-up en tepelhofpigmentatie genoemd, is zowel toegepast bij damens en bij heren uitereraard.

Voor sommige mensen zal deze permanent make-up, tepelhofpigmentati, als esthetische pmu-behandeling overbodig lijken. Voor andere vrouwen en mannen, geeft het een gigantische oplossing om hun zelfbeeld te vergroten en dusdanig te verbeteren dat ze terug met plezier kunnen zonnebaden, monokinie op het strand liggen, sporten of gewoon kunnen genieten en relaxen van een sauna.

Zich geen zorgen meer hoeven te maken tussen überhaupt verschillen tussen twee tepelhoven of verschil van kleur tussen de twee tepelhoven! Maakt een groot verschil.

tepelhoven man

Tepelhoven, areola’s, kunnen ook van grootte kleine of grote verschillen vertonen!

Helemaal niet mooi en niet fijn om mee rond te lopen. Ook daar vind je een oplossing voor met permanent make-up technieken. Verschil in grootte tussen tepelhoven, kan helemaal weggewerkt worden, door deze verder perfecter in te kleuren en een mooie gelijk vorm te geven.

tepelhoven grootte

Uiteraard zoals reeds aangehaald in deze nieuwsblog over esthetisch verschonen en verfraaien van de tepelhof, zijn er ook vaak kleine tot heel grote kleurverschillen tussen tepelhoven die je met permanent make-up technieken mooi kunt wegwerken door inkleuring.

tepelhoven verschillende kleuren

Boek een gratis intakegesprek om deze specifieke tepelhofpigmentatie, permanent make-up behandeling met de specialist, Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento te bespreken.

Hij maakt graag tijd om alles in detail eerst uit te leggen, om nadien een professonele deskundige plaatsing te verrichten van deze esthetische permanent make-up toepassing.

Bel het nummer 03/231.53.97 of 0479/920.407 of vraag een afspraak aan bij de specialist via het contactformulier van de website www.permanent-perfection.com 

Tot weldra!

Permanent Perfection® Team
Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: