De Menliner of Guyliner. Mooie Permanent Make-up Eyeliner voor mannen. Permanent Perfection

Als je denkt dat permanent make-up enkel voor vrouwen zou zijn?
Denk dan nog een keer!

Permanent make-up kent zeker niet enkel toepassingen voor vrouwen alleen. Ook permanent make-up bijwerken van de wenkbrauwen bij heren en zelfs een eyeliner bij mannen, staat echt schitterend.

De wenkbrauwen technieken met een PMU-behandling is identiek aan deze die toegepast worden bij vrouwen. Het dient om de natuurlijke vorm en wenkbrauwhaartjes te perfecioneren met de hairstrokes 3D/4D techniek. De hairstrokes of haarstrookjes die erbij geplaatst worden met permanent make-up zijn niet te onderscheiden van de echte natuurlijk wenkbrauwharen.

Menliner of Guyliner!

Een eyeliner voor mannen verschilt wel in techniek. Uiteindelijk is de doelstelling hetzelfde als bij vrouwen. De ogen extra te laten schitteren en accentueren. Bij de vrouwen wordt er enkel een volledige dunne of dikkere ooglijn geplaatst. Bij heren wordt er gewerkt met de puntjestechniek en wordt er op een zeker afstand van elkaar, puntjes gepigmenteerd, waardoor de eyeliner heel wat suptieler oogt, maar weldegelijk het effect niet mist om de ogen te accentueren.

Een menliner of guyliner, wordt meestal enkel bovenaan voorzien. Aldus een boven eyeliner enkel. Onder eyeliner kan ook bij mannen / heren en zeker wanneer de het oog onderaan, mooie dondere wimpers heeft. Hoe kleiner of hoe lichter de wimpers onderaan het oog is, hoe harder de onder menliner opvalt en eventueel niet mooi oogt.

Menliner, Guyliner, is een zachtere vorm van eyeliner die een stoere mannelijke blik geeft.

VOOR

a

NA

b

Met andere woorden. Een menliner of guyliner met permanent make-up zijn erg mooi en aan te raden. Informeer je goed en laat het enkel doen door een Master Permanent Make-up Artist/Specialist op een deskundige manier.

Boek een gratis intakegesprek om deze specifieke permanent make-up behandling met de specialist, Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento te bespreken.

Hij maakt graag tijd om alles in detail eerst uit te leggen, om nadien een professonele deskundige plaatsing te verrichten van jouw menliner, guyliner als permanent make-up toepassing.

Bel het nummer 03/231.53.97 of 0479/920.407 of vraag een afspraak aan bij de specialist via het contactformulier van de website www.permanent-perfection.com 

Tot weldra!

Permanent Perfection® Team
Fernando Nascimento
International Master Permanent Make-up Artist

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: