Full Lips met Permanent Make-up Technieken. Ultieme volle lippen PMU-techniek voor lipperfectie en lipcorrecties

Volle lippen of full lips Permanent Make-up techniek voor professionelen

Het plaatsen van volle lippen of ook full lips genaamd, is een wonderbaarlijke permanent make-up techniek die best enkel door een specialist met veel ervaring wordt geplaatst. Volle lippen is dermate vakmanschap voor een deskundig expert in permanent make-up, dat je echt moet kiezen voor een autoritair Master in PMU.

In deze blog, tonen we aan de hand van drie foto’s hoe je met full lips PMU-techniek een prachtige lipperfectie kan doorvoeren en een lipcorrectie kan bekomen. Het verbluffend resultaat, kan je niet bekomen met gewoon een liplijntje of lipcontour. Het plaatsen van volle lippen is echt ambachtelijk vakmanschap daar de kans op grote bloeding van de lippen zeer reëel is. Laat je alleszins niet afschrikken! Wanneer het deskundig aangepakt wordt geeft het een sensationeel resultaat.

Je kan tevens een dergelijke perfectie en correctie van de lippen niet bekomen met traditionele make-up en aldus lipsticks. Lipstick zou in de rimpelts uitlopen en bovendien weten we ook dat je met lip make-up ook niet alles kan doen en met permanent make-up full lips wel!

Hieronder de foto van de originele lippen

1 bis

Je merkt dat de dame niet de jongste dame is, maar ook full lips die perfect geplaatst zijn, kennen geen leeftijdsgrenzen, alsook eyeliners en wenkbrauwen niet. In tegendeel! De lippen vertonen meer rimpeltjes en oneffenheden, dan bij jonge vrouwen, die men kan perfectioneren met de volle liptechniek van permanent make-up. De getoonde foto van de lippen is van een dame van 75 jaar.

Hieronder in foto twee, wordt met permanent make-up een lijn of contour getrokken rond de ‘natuurlijke liplijn’ van de lippen. Dit is erg belangrijk om weten voor je naar die foto kijkt. De natuurlijk liplijn wordt geaccentueerd om duidelijk de originele vorm van de natuurlijke lipcontour zichtbaar te maken. Zo kan de specialist perfect  zien welk werk er geleverd moet worden om de lipperfectie en lipcorrectie door te voeren. Je zal merken dat de natuur de lipomtrek niet perfect heeft gemaakt en daardoor niet echt mooi heeft gebouwd.

2 bis

Zo wil je niet buiten gaan! Uiteraard laten we het niet hierbij. Het dient enkel om de Master Permanent Make-up Artist een idee te kunnen laten vormen van de lipcorrecties die moet doorgevoerd worden met het inkleuren van de lippen tot full lips of volle lippen, waardoor heel de natuurlijk lipcontour mooi gecorrigeerd wordt.

Zeg nu zelf dat het even schrikken is hoe de natuurlijk vorm van de liplijn is. Dit kan je niet corrigeren met een lipcontour of liplijntje te plaatsen  Het kan enkel ultiem gecorrigeerd worden met de full lips PMU-techniek.

Aan de slag! 

Hieronder zien jullie de foto van de plaatsing van de full lips (volle lippen) na slechts de eerste behandeling. Er zijn zoals bij eyeliners en wenkbrauwen, steeds twee retouches inbegrepen bij Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento van Permanent Perfection® Instituut.

Bovendien is de kleur nu nog erg donker en verlicht deze naar een mooi naturelle look en feel. Je ziet wel gelijk wat een eerste correctie en perfectie met de volle lippen techniek van permanent make-up teweeg brengt. Gewoonweg schitterend te noemen. Ook dat wordt uiteraard nog met de retouches geperfectioneerd. Staar je dus niet blind op onderstaande foto waar de volle lippen nog niet totaal zijn afgewerkt en eindfase zitten, maar het geeft wel een mooi beeld van de mogelijkheden

3 bis

In het echt oogt het nog veel mooier dan op foto, maar het geeft je een beeld van de mogelijkheden van de full lips techniek of volle lippen bekomen met de permanent make-up behandeling.

Wanneer de nazorg en nabehandeling voorbij is, alsook na de twee retouches, kan je ALLES doen met permanent make-up volle lippen en staan deze altijd te stralen. Kussen, eten en drinken, slapen, sauna, zwemmen en zonnebaden. Nooit genante lipstick meer op het glas in het restaurant of op een receptie. Geen stress om het steeds weer met lip make-up te moeten bijtitsen. Niet per ongeluk een lipstickvlek in de hals van je geliefde.

Met andere woorden. Full lips of volle lippen met permanent make-up zijn erg aan te raden. Informeer je goed en laat het enkel doen door een Master Permanent Make-up Artist/Specialist op een deskundige manier.

Boek een gratis intakegesprek om deze specifieke permanent make-up behandling met de specialist, Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento te bespreken.

Hij maakt graag tijd om alles in detail eerst uit te leggen, om nadien een professonele deskundige plaatsing te verrichten van jouw full lips, permanent make-up toepassing.

Bel het nummer 03/231.53.97 of 0479/920.407 of vraag een afspraak aan bij de specialist via het contactformulier van de website www.permanent-perfection.com 

Tot weldra!

Permanent Perfection® Team
Fernando Nascimento
International Master Permanent Make-up Artist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: