Eyeliner – Een perfecte ooglijn pigmentatie met permanent make-up! Permanent Perfection®

Eyeliner – Een perfecte ooglijn pigmentatie met permanent make-up!

Een permanent perfecte eyeliner die mag gezien worden met PMU – Permanent Make-Up door Permanent Perfection® – Fernando Nascimento.

Oog voor perfectie! –  Het weefsel rond de ogen behoort tot de meest delicate delen van ons lichaam. 

eyeliner

Bouw van de oogleden.

Het oog wordt omsloten door een onder en boven ooglid. Het weefsel van het ooglid bestaat uit kraakbeen. Dit is hetzelfde flexibele weefsel waaruit de neus en oren zijn opgebouwd. Vaak heeft men het bij de ogen over losmazig bindweefsel. Dit losmazige bindweefsel bevindt zich onder het kraakbeen kapje.

Alleen in de buiten ooghoeken, waar het kraakbeenkapje ophoudt en daar waar de kraaienpootjes vroeg of laat verschijnen, op die plek hebben wij te maken met het losmazige bindweefsel.  Aan de onderzijde van het boven ooglid, daar waar de wimpers groeien, krult het kraakbeen iets naar buiten. Hier vormt het bovenooglid als het ware een soort dakgootje. Als je goed kijkt, zie je ook dat het weefsel hier iets witter lijkt dan de rest van het ooglid.

Het weefsel van de wimperand is veel steviger dan de rest van het ooglid.
Bij het dakgootje (witte rand) zit de lederhuid (dermis) en opperhuid (epidermis) vast aan het kraakbeen. Direct boven de witte rand begint de zachte ooglidhuid. Boven het dakgootje is de huid (lederhuid met opperhuid) niet meer verbonden met het kraakbeenkapje. De verschillende bouw van het dakgootje en het losse ooglidweefsel er boven vereist ook een verschillende techniek van pigmenteren. In de regel kan je in het dakgootje een mooie diepdonkere eye-liner pigmenteren. In het losse ooglidweefsel is dat veel moeiljker en in sommige gevallen is het niet mogelijk om hier een diep donderke ooglijntje te creëren.

Op het losse oogweefsel van het boven ooglid zijn vaak kleine adertjes zichtbaar.
Deze kleine adertjes moet je goed in de gaten houden tijdens het pigmenteren. Voordat je begint moet je goed inspecteren of deze adertjes niet door lopen in de witte rand van het dakgootje. Soms lopen ze zelfs helemaal door tot de wimperinplant.

Het onder ooglid heeft ook een kraakbeen kapje. De wimper inplant is veel dunner dan bij de boven eyeliner.

Vandaar dat men spreekt over een onder eyeliner en boven eyeliner en dat deze ook in prijs verschillen om ze te plaatsen. Het is vanzelfsprekend dat je best beroep doet op een Master Permanent Make-up Artist die specifiek en deskunig is opgeleid voor het plaatsen van ooglijnen. Men werkt tenslotte met een naald zeer dicht bij het oog!

Master Degree Permanent Make-up Artiesten weten ook exact om te springen met de adertjes om geen uitlopers te verkrijgen.

Wat zijn uitlopers?

Uitlopers onstaan als een lekkend bloedvat het pigment meeneemt en het pigment in het omliggende weefsel verdeeld geraakt. Simpel gezegd heb je een bloeduitstorting (interne bloeding) die zich vermengd met het pigment. Een blauw oog is zo een bloeduitstorting.

In de regel neem je een kleine bloeduitstorting waar doordat de huid heftig opzwelt en diep rood of zelfs paarsrood wordt. Een gewone bloeduitstorting trekt na verloop van tijd vanzelf weg. Als de bloeduitstorting pigment heeft mee genomen, zal het bloed na genezing wegtrekken maar het pigment blijft achter in meestal een zwarte waas.

Uitlopers kunnen makkelijker optreden met een koolstofpigment dan met een pigment wat voor 100% bestaat uit ijzeroxide. De koolstof deeltjes zijn licht en kunnen makkelijker door het lekkende bloed worden meegenomen dan het veel zwaardere ijzeroxidedeeltjes. (20x zwaarder *** soortelijk gewicht),

Ook hier komen we weer terug op het gebruik van hoogwaardige pigmenten die uiteraard duurder zijn, maar een hoop problemen kunnen voorkomen.

Kies daarom voor kwalitatieve prijzen! Een boven eyeliner komt gemiddeld tussen de 200 euro tot 290 euro voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een onder eyeliner tussen de 175 euro en 220 euro

Uitlopers treden ook sneller op in het losse weefsel van het bovenooglid dan in het dakgootje. Vooral het zachte, losse weefsel aan de buitenzijde van het oog (losmazig bindweefsel) zijn plekken waar uitlopers sneller op kunnen treden. Uitopers wil je niet hebben en kan je voorspellen. Voor dat een bloedvat gaat lekken zijn er een aantal symptomen die je waarschuwen.

Een Master Permanent Make-up Artist is hiervan op de hoogte! Kies daarom voor een specialist in permanent make-up die exclusief gespecialiseerd is in permanent make-up plaatsingen.

Fernando Nascimento houdt graag een oogje op uw perfecte eyeliner!

eyeliner

Uw perfecte eyeliner, wenkbrauwen of lippen! 

Bel 0479/920.407 of 03/231.53.97 en je komt terecht mij Peter, commercieel assistent van de specialist, Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist

OF gebruik het contactformulier om een afspraak aan te vragen! We bellen jou zo vlug mogelijk terug om uw reservatie in te boeken.

Banner Permanent Perfection

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: