Waarom je niet met make-up op moet sporten! Geen zorgen voor, tijdens en na het sporten? Kies voor permanent make-up behandeling.

Waarom je niet met make-up op moet sporten.

Klaar voor de zomer? Of toch eerst nog een afspraak maken bij een Master Permanent Make-up Artist voor uw welverdiende permanent make-up behandeling! Permanent Make-up eyeliner, wenkbrauwen, lippen. De ideale oplossing en nog een stuk gezonder ook dan sporten met make-up.

Altijd stralen voor, tijdens en na het sporten? Kies voor permanent make-up.

Verlost van alle zorgen voor, tijdens en na het sporten!

Vele vrouwen gaan na hun werk meteen door naar de sportschool, om zich vervolgens met make-up in het zweet te werken. Een gezonde gewoonte natuurlijk voor jouw lichaam. Wat we ons niet realiseren is dat met make-up op sporten erg slecht is voor de huid!

Het hangt natuurlijk af van hoeveel make-up je draagt, maar als je met een laag foundation gaat sporten, kan je niet goed zweten. Je poriën geraken verstopt en je krijgt sneller puistjes. Het beste is om te gaan sporten met een schone huid. Kan je echt niet zonder make-up op, dan kan je kiezen voor  voor een foundation op basis van mineralen. Deze foundation bevat geen toegevoegde olie, waardoor je poriën niet verstopt raken en je huid makkelijker kan ademen.

Of nog beter! Je kan het zekere voor het onzeker kiezen en beslissen voor permanent make-up toepassingen.

A girl with smudged mascara

Zwemmen zonder je zorgen te hoeven maken over jouw make-up? Permanent Make-up!

Uiteraard is het niet zo schadelijk om te sporten met alleen mascara op, je kunt er voor kiezen om deze wat dikker aan te brengen, eventueel je wenkbrauwen in te vullen en een getinte dagcrème te gebruiken. Zo hoef je je foundation niet te missen als je losgaat op de crosstrainer.

Maar voor je huid is het in ieder geval beter om niet te sporten met make-up op. Dan toch maar kiezen voor de ideale oplossing? Of je huid belasten met het niet goed kunnen transpireren tijden het sporten. Puitjes en ongemakkelijkheden vermijden kan je perfect met permanent make-up.

De naam zegt het zelf! Permanent stralen met make-up die je op geen enkel moment stoort. Altijd en overal perfect in orde. Je laten gaan op de crosstrainer in de gym, maar ook baantje trekken in het zwembad. En denk ook aan uit je bed springen en klaar om te vertrekken, bij wijze van spreken.

Ben je niet direct een sporter? Denk dan wel aan de zomer die eraan komt! Zonder zorgen op vakantie zonnebaden, genieten van het zwembad en gelijk s’ avonds klaar voor het diner in het all inlcusive hotel. Ook om deze redenen kies je voor permanent make-up toepassingen.

sporten met make-up

 

Maak vandaag nog uw welverdiende afspraak met uw Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento voor een ‘gratis & vrijblijvend intakesprek’ of nu al overtuigd voor het plaatsen van jouw permanent make-up een afspraak voor plaatsing.

 

Graag een gratis intakegesprek? Vraag uw afspraak aan via dit contactformulier en we bellen jou persoonlijk zo vlug mogelijk op om meer inlichtingen te geven en jouw reservatie te boeken.

Permanent Perfection Team
Master Permanent Make-up Artist
Fenando Nascimento

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: