Wenkbrauwen Permanent Make-up – Hairstrokes, 3D-Techniek, 4D-techniek, Schaduw technieken

Hairstroke Techniek

Mooi techniek voor natuurlijke wenkbrauwen. Komt het meest tot zijn recht als de klant nog eigen haar heeft. Voor het mooiste resultaat niet alleen haren tekenen of pigmenteren, anders krijgt de wenkbrauw de uitstraling van een zebrapad of wordt het een tijgerprint.

Erg belangrijk: Een haartje oogt pas mooi als een haar er omheen duidelijk zichtbaar is. Je moet de huid niet dicht pigmenteren.

De hairstroke techniek is duidelijk enkel een techniek toe te passen door een Master Permanent Make-up Artist. Deskundig opgeleid om deze techniek toe te hanteren.

Schaduw techniek

De schaduwtechniek zorgt voor volle, duidelijk aanwezige wenkbrauwen en simulatie van een met potlood aangebrachte wenkbrauw.

Als je voor  een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen kiest, zoals bij make-up, dan is meer dan waarschijnlijk de keuze voor de schaduwtechniek het beste. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood zijn ingevuld.

Wenkbrauwen 3D & 4D technieken

De 3D hairstroke techniek en 4D Hairstroke techniek, zorgt dat levensechte haartjes worden nagebootst door middel van pigmentatie. Hierdoor kun je volume of vorm aanbrengen in een wenkbrauw. Ook voor de correctie van littekens.

Heel vaak is de hairstroke techniek het mooist samen de Schaduwtechniek wat dan de 3D wenkbrauwtechniek is.

3D/4D techniek voor  wenkbrauwen is een combinatie van de hairstroke techniek en schaduwtechniek. Door met de hairstroke techniek, haartjes  heel dicht bij elkaar te zetten en zelfs eventueel met verschillende pigmentkleuren worden de gepigmenteerde wenkbrauwen levensecht.

Waar haartjes gemist worden wordt met de hairstroke techniek met fijne lijntjes haartjes bij gepimenteerd. Dit  dicht bij elkaar of juist wat verder uit elkaar. Waar alleen wat  ondergrondkleur gemist wordt kan een wat schaduw worden aangebracht.

Eerst worden er met de haartjes- of hairstroke techniek wenkbrauwhaartjes getekend en vervolgens wordt er schaduw toegevoegd om extra diepte te krijgen.

Hoe uw keuze maken van de toe te passen techniek?

Welke techniek of combinatie van permanent make-up wenkbrauwen technieken er het best bij jou past hangt af van de nog bestaande wenkbrauwen, met andere woorden de kwantiteit en kwaliteit wenkbrauwen die je nog hebt staan en ook leeftijd bijvoorbeeld en andere factoren.

Maak zeker zelf jouw keuze, maar bespreek dit ook met een Master Permanent Make-up Artist, die deskundig esthetisch advies kan geven wat werkelijk bij jou gelaat en stijl past. Erg belangrijk dat je voor een expert kiest die buiten het vakkundig plaatsen van de wenkbrauwen met de verschillende technieken en permanent make-up apparatuur, ook is opgeleid in de kleurenleer van de verschillende hoogwaardige PMU-pigmenten.

Graag een gratis intakegesprek? Vraag uw afspraak aan via dit contactformulier en we bellen jou persoonlijk zo vlug mogelijk op om meer inlichtingen te geven en jouw reservatie te boeken.


Permanent Perfection Team

Master Permanent Make-up Artist
Fenando Nascimento

 

 

  3 comments for “Wenkbrauwen Permanent Make-up – Hairstrokes, 3D-Techniek, 4D-techniek, Schaduw technieken

 1. Dudu
  19 februari 2016 om 23:10

  Beste
  Geven jullie opleiding in deze technieken?
  Mvg
  Dudu

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: