Het belang van zeer hoogwaardige PMU pigmenten. Niet enkel de pigmenten kruipen in jouw huid! Ook de Master Permanent Make-up Artist, kruipt als het ware als deskundige expert in uw vel om esthetisch een optimaal en vakkundig resultaat te bekomen. Een artistiek vakkundige ambacht! Handwerk door een echte specialist!

Het belang van hoogwaardige Permanent Make-up Pigmenten!

Kwaliteit kent nu eenmaal zijn prijs! Dat is alom geweten bij alle soorten producten en diensten. Het is niet anders bij permanent make-up pigmenten. Vandaar dat ik ook al in eerdere posts beschrijf dat goedkope permanent make-up behandelingen effectief om problemen vragen is.

De kostprijs van een goede permanent make-up plaatsing/behandeling, hangt af van twee zeer belangrijke elementen.

Ten eerste, de persoon die de permanent make-up plaatst.

Permanent make-up behandelingen is een echte ambacht. Vakkundig en artistiek handwerk die je best enkel en alleen door een expert laat uitvoeren. We noemen het in de PMU vakjargon een Master Permanent Make-up Artist.  Een speicialist die exclusief is opgeleid voor het uitvoeren van permanent make-up behandelingen.

Om esthetisch een optimaal resultaat te bekomen is een deskundig Master Degree opleiding echt nodig. Voor het uitvoeren van een operatie, kies je ook voor een chirurg en niet iemand anders?

Wel, voor het uitvoeren van een permanent make-up behandeling op uw gelaat met een eyeliner, wenkbrauwen of een lipcontour, maar ook voor tepelhofpigmentatie en schedelpigmentatie en littekencamouflage, om de meest belangrijke PMU disciplines op te noemen, kies je echt voor een vakspecialist.

Je betaald meer dan waarschijnlijk een iets hogere prijs, maar je krijgt wel garantie op kwaliteit! Het handelt toch wel over uw gelaat of andere plaats op uw lichaam?

Ten tweede, de kwaliteit van de permanent make-up pigmenten,

Bij permanent make-up gebruikt men andere pigmenten dan voor een tatoeage. Bovendien zijn er zeer grote verschillen in kwaliteit. Logisch dat dit ook de prijs van een ultieme permanent make-up behandeling be­ïnvloed.

¨In de masters opleiding lachen wij wel eens met het gebruiken van goedkope chinese inkt. Echter is het niet om te lachen en is deze inkt enkel maar voor porseleine vazen bestemd en echt niet voor uw huid¨

Bij permanent make-up gebruikt men andere kleurstoffen met andere korrelgrote. Tattoo inkt is ook goedkoper en heeft een veel fijnere structuur dan permanent make-up pigmenten. De korrelgrote van tattoo zwart is wel 50x kleiner dan vaan het zwarte eyeliner pigment voor permanent make-up.

In het gelaat kan men zulke fijne pigmentdeeltjes niet gebruiken. De kans dat dit pigment bij de eyeliners bijvoorbeeld uitloopt of uw permanent make-up verkleurt naar petrol grijs of zelfs rood, is uitermate groot.

De meeste permanent make-up pigmenten zijn vervaardigd uit anorganische ijzeroxide verbindingen. Je lichaam heeft een complex ijzermetabolisme. De kleur van ons bloed, huidpigment (melanine), gal en poep wordt allemaal bepaald door ijzeroxide-verbindingen. Een van de redenen waarom permanent make-up vervaagd, is dat ons lichaam ijzeroxides kan afbreken.

Tattookleurstoffen zijn meestal vervaardigd uit koolstof (zwart) of organische kleurstoffen. De meeste van deze kleurstoffen kan je lichaam niet afbreken en blijven daardoor zichtbaar zitten. Tattoo kleurstoffen zijn niet geschikt voor permanent make-up toepassingen in uw gelaat.

PMU pigmenten

Nog vragen? Aarzel niet om een gratis intakegesprek te boeken bij Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento via dit contactformulier

Reeds vertrouwd en overtuigd van permanent make-up behandelingen en wil je een afspraak maken? Aarzel niet om te bellen naar 0800/82.18 of 03/231.53.97 of verkies je een mobiel nummer, bel dan 0479/920.407 en maak vandaag nog uw welverdiende permanent make-up afspraak!

Permanent Perfection®
Master Permanent Make-up Artist
Fernando Nascimento

 

  1 comment for “Het belang van zeer hoogwaardige PMU pigmenten. Niet enkel de pigmenten kruipen in jouw huid! Ook de Master Permanent Make-up Artist, kruipt als het ware als deskundige expert in uw vel om esthetisch een optimaal en vakkundig resultaat te bekomen. Een artistiek vakkundige ambacht! Handwerk door een echte specialist!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: