Wenkbrauwen Hairstrokes met permanent make-up technieken door deskundige Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento

Wenkbrauwen Hairstrokes

Wenkbrauwen – hairstrokes Permanente Make-up

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen ook met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heb jedoor overmatig epileren nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up krijgt jouw gezicht weer expressie.

De wenkbrauwen aanvullen is toepasbaar bij iedereen als de wenkbrauwen erg dun en licht zijn geworden Ook bii het zeer warme en lichte huidtype is dit een goede keuze. In bijna alle gevallen is het verven van de wenkbrauwen na de behandeling verleden tijd. De wenkbrauwen hebben na genezing een zachte uitstraling en zijn niet te opvallend. De we streven voor een uitermate natuurlijke ‘look’.  Epileren is voortaan gemakkelijk, want de mooie vorm is al aangebracht.

Heb je nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen maar de vorm zou geaccentueerd mogen worden, er ontbreken enkele haartjes. Door middel van de haartjes techniek worden -niet van echt te onderscheiden- haartjes in de huid aangebracht. Uw wenkbrauwen ogen weer vol en de vorm is perfect geaccentueerd. Heel natuurlijk!

Heb je (bijna) geen wenkbrauwen meer en wil je weer volledige wenkbrauwen? Dit kan door middel van de haartjes techniek in combinatie met een schaduw techniek. Het resultaat oogt zeer natuurlijk en is daardoor ook geschikt voor een alopecia patiënten en ook na een chemo kuur.

Zie ook de pagina wenkbrauwen schaduwtechniek

Bel gratis via ons Groen Nummer om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek of neem contact op via het contactformulier

s

Banner Permanent Perfection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: