Dermatografie met permanent make-up! Inkleuren van tepelhof, littekencamouflage na borstkleining, borstvergroting, borstoperatie in het algemeen of esthetisch kleuren van bestaande tepelhoven.

Permanent Make-up technieken voor dermatografie!

Wat en waarom

Littekens of andere onvolmaaktheden kunnen het zelfvertrouwen ondermijnen. Via dermatografie met permanent make-up technieken worden kleurverschillen volledig of gedeeltelijk weggewerkt, totdat na verschillende behandelingen een bevredigend resultaat wordt bereikt.

Dermatografie is vaak de laatste cosmetische ingreep en helpt opnieuw uw uitstraling te laten schitteren.

Dermatografie met permanente make-up, is een camouflagetechniek, waarbij huidskleur blijvend wordt ingebracht in de huid. De behandeling is uitermate geschikt voor het bedekken, camoufleren of soepel maken van littekens en het inkleuren van pigmentstoringen. Alsook voor het reconstrueren of vergroten of esthetisch verbeteren van de tepelhof. (areola mammae).

In de volgende situaties wordt dermatografie toegepast:

– Ethetisch inkleuren van bestaande tepelhoven, tepelhof kleurverschillen wegwerken tussen de twee tepelhoven of bestaande tepelhof intensiever van kleur maken,

– Tepelhof inkleuren na plastische chirurgie.

– Littekencamouflage na borstoperatie (borstverkleining, borstvergroting, borstreconstructie na kankerbehandeling, …)

– Littekencamouflage op schedel, hoofdhuid, na hersenoperatie bijvoorbeeld of litteken op schedel waardoor er geen haargroei op die plaats meer geschiedt.

Toepassingen

Dermatografie wordt toegepast waar u dit persoonlijk nodig acht. Bij een eerste consultatie als gratis inakegesprek, bespreken we de behandeling en brengen we advies uit over de te volgen weg.

Bel via ons Groen Nummer 0800/82.918 om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek of neem contact op via het contactformulier

Kom vrijblijvend langs en kijk het  voor- en na fotodossier in. Bekom een volledige professionele toelichting van een dermatografiebehandeling met permanent make-up technieken.

Alle discretie gewaarborgd! Tot Weldra

Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist in dermatografie
Permanent Perfection® Instituut

Mulher - Homem - Perction

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: