Tepelhofpigmentatie na borstreconstructie Borstkanker – Medische Permanente Make-up Tepelhofpigmentatie technieken PMU

Tepel- en tepelhofreconstructie

Vaak is het bij de behandeling van borstkanker noodzakelijk om de tepel en tepelhof te verwijderen. De tepelhof is de gekleurde huid rond de tepel. De plastisch chirurg kan de tepel en de tepelhof namaken. Dit heet reconstrueren. Meestal gebeurt dit zodra de nieuwe borst helemaal is genezen en de goede vorm heeft gekregen. Dat duurt meestal een paar maanden.

Medische permanente make-up  tepelhof

Nadat een plastisch chirurg de borst en tepelhof heef gereconstrueerd, kan een Master Permanent Make-up Artist de tepelhof/areola, na met een medische pigmentatie verder inkleuren en afwerken. Bij deze methode kan de permanent make-up artist de kleur aanpassen. Littekens worden hiermee ook verzacht of totaal weg gewerkt. Je  hoeft voor deze ingreep niet opgenomen te worden in het ziekenhuis.

Reconstructie van de tepel

De plastisch chirurg reconstrueert de tepelhof met een stukje huid, bijvoorbeeld van de gereconstrueerde borst, kan een tepel gemaakt worden. Heeft u nog een gezonde borst? Dan kan de chirurg soms ook een tepel maken uit een deel van de tepel van de gezonde borst.

Met een medische permanente make-up toepassing, kan de plaats van de tepel ingekleurd worden, zodat het lijkt dat je terug een mooie tepel heeft.

Meer info? Boek een gratis intakegesprek bij Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist en deel gespecialiseerd in deze medisch permanente make-up behandelingen teClinique L’ Observatoire te Brussel.

Gratis Groen nummer voor alle discrete infolijn: 0800/82.918

Unieke inkijk in het evolutie fotodossier!

Tijdens het  gratis & vrijblijvend intakegesprek in onze thuispraktijk te Bazel/Kruibeke of te Clinique L’ Observatoire in Ukkel/Brussel, krijg je inkijk in het evolutie fotodossier van stap 1, van plaatsing tot de volgende stappen, de verschillende retouches, tot het perfecte eindresultaat van de nieuw ingekleurde tepelhof.

Maak een afspraak via telefoon of vul hier het contactformulier inKies voor de optie, gratis intakegeprek tepelhofpigmentatie.

Alle discretie gegarandeerd.

Fernando Nascimento
Master Permanent Make-up Artist
Deelspecialisatie Medische Permanente Make-up – Tepelhofpigmentatie

Banner permanent perfection pink ribbon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: