Uw perfecte eyeliner? Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento geeft jou 7 tips in 1. Een tip, kies nu gewoon voor permanent make-up!

Kies voor Permanente Make-up toepassing voor jouw perfecte eyliner!

Ben je het ook beu om elke morgen jouw perfecte eyeliner trachten te plaatsen?

Het kan best een ingewikkeld klusje zijn, eyeliner aanbrengen. Met trillende handen probeer je een strakke lijn te trekken, maar of dat lukt …. Permanent Perfection® Instituut, onder leiding van Master Permanent Make-up Artist geeft je hier de ZEVEN ‘overbodige‘ tips om het wel te kunnen.

Herken je je in onderstaande zeven tips en ben je het beu om deze elke morgen toe te passen? Twijfel dan niet en maak vandaag nog uw welverdiende afspraak via dit formulier om uw  GRATIS Intakegesprek’ te boeken in een van de instituten waar Fernando Nascimento aan de slag is!

7 overbodige tips voor de perfecte eyeliner

Begin met een primer

Een primer zorgt ervoor dat je eyeliner niet uitloopt gedurende dag, door zweet of een onverwachte regenbui. Zo weet je zeker dat hij lang blijft zitten.

Krul je wimpers

Maak je gebruik van een wimperkruller? Krul dan eerst je wimpers en teken daarna pas de eyeliner, om uitvegen te voorkomen.

Gebruik alleen aan de bovenkant zwart

En kies voor de onderkant een donkerbruine tint. Dit is subtieler.

Maak gebruik van een hulpmiddel

Als je geen vaste hand hebt, kan een eenvoudig plakbandje uitkomst bieden.

Vul de wimperlijn op

Is het lijntje gelukt, dan zie je waarschijnlijk nog een klein beetje huid schemeren tussen je wimperlijn en de eyeliner. Duw de wimpers naar boven en vul de huidkleurige stukjes voorzichtig op. Zo krijg je een superstrakke lijn.

Veeg de eyeliner een beetje uit

Door met een dun make-upsponsje je eyeliner heel voorzichtig wat uit te vegen, zorg je ervoor dat deze de ruimte tot de wimperlijn nog beter vult. Het ziet er bovendien wat natuurlijker uit dan een harde lijn. Als je de eyeliner ook aan de bovenkant lichtjes uitveegt, ben je een eind op weg naar de perfecte smokey eyes.

Trek niet aan je ooglid

Het is zo verleidelijk: de hoeken van je ooglid omhoog trekken om een vlakker oppervlak te krijgen voor de eyeliner. Maar de tere huid rondom je ogen kan zo beschadigen. Daar kun je dus echt rimpels van krijgen.

Is het jouw duidelijk waarom Fernando Nascimento dit zeven overbodige tips noemt?  Kies voor permanent make-up toepassing!

Fernando verwelkomt jou graag voor een gratis intakegesprek. Reeds gekend met permanent make-up? Maak vandaag nog uw reservatie voor het plaatsen van uw welverdiende eyeliner!

Tot weldra in zijn thuispraktijk of een van de instituten waar Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento aan de slag is.

Permanent Perfection® Instituut
Master Permanent Make-up Artist
Fernando Nascimento
Groen Nummer: 0800/82.918

banner

  2 comments for “Uw perfecte eyeliner? Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento geeft jou 7 tips in 1. Een tip, kies nu gewoon voor permanent make-up!

  1. Susan
    7 juni 2016 om 11:50

    Doen jullie dit met verdoving?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: