Permanente Make-up. Prijzen / kwaliteit in België. Kies voor een Master Permanent Make-up Artist! Waar moet je op letten? De goude raad van Master PMU Artist, Fernando Nascimento.

Kies niet voor de goedkoopste. Waarschijnlijk wel de beste keus!

Dankzij permanente make-up technieken kan elke vrouw/man vandaag in alle omstandigheden mooier en aantrekkelijker zijn. Enkele minuten volstaan om het gezicht te hertekenen, de blik een nieuwe uitstraling te geven en permanent te stralen!

De permanente pigmentering is de injectie van plantaardige of minerale inkt in de bovenste laag van de dermis, met behulp van een ultrafijne naald. De niet-allergene pigmenten kunnen onderling worden gemengd, om een persoonlijke kleur te krijgen die afgestemd is op de kleur van de huid en de haren.

Dit type van pigmentering verschilt dus volkomen van een tatoeage (andere pigmenten, andere diepte, andere injectietechniek). Het kan op elke leeftijd worden toegepast en wordt gebruikt om :

 • Dunne of gedeeltelijk verdwenen wenkbrauwen op een natuurlijke manier in te kleuren.
 • De omtrek van de mond bijwerken, de lippen voller te maken of, als hun natuurlijke kleur vervaagd is, ze weer pigment te geven.
 • De blik intenser te maken door de pigmentatie tussen de wimpers te versterken.
 • De blik te benadrukken met een streepje eyeliner of een lichtjes gedoezeld khol-effect.
 • Bepaalde afwijkingen te corrigeren of te camoufleren (hazenlip, littekens, de tepelhof herstellen, een slecht uitgevoerde permanente make-up corrigeren, schoonheidsvlekjes aanbrengen,…)

Nadat een verdovende crème op de te behandelen zone is aangebracht, wordt met potlood de lippenomtrek getekend, de lijn van de wenkbrauwen of het streepje eyeliner, zodat er een beeld van het eindeffect ontstaat. Als de patiënte er tevreden over is, kan de eigenlijke ingreep beginnen.

De gebruikte naalden en de verpakkingen van de pigmenten zijn natuurlijk steriel en worden slechts eenmaal gebruikt. Zelfs het bakje van plastic waarin de kleur wordt bewaard wordt na elk gebruik weggegooid.

De ingreep duurt ongeveer een uur per behandelde zone. De eerste dagen zal het resultaat wat donkerder zijn dan gewenst, maar na een week wordt de definitieve kleur verkregen.

Als gevolg van de vernieuwing van de cellen zal de kleur na drie tot vijf jaar geleidelijk aan vervagen. Eén tot twee maanden na de ingreep wordt het resultaat gecontroleerd en eventueel bijgewerkt (deze retouches zijn inbegrepen in de prijs). Later is een kleine jaarlijkse controle aanbevolen om de kleur wat op te frisse. Volledig vrijblijvend! Je wordt hiervoor automatisch verwittigd.

De ogen kunnen na de behandeling lichtjes zwellen, wat na 24 tot 48 uur weer overgaat. Mensen die ooit aan herpes op de lippen hebben geleden (“koortsblaasjes”) nemen best preventief Zovirax- of Zelitrex-pilletjes.

Permanente Make-up, een innovatieve, niet-allergische, pijnloze techniek die uw eigen schoonheid op de voorgrond brengt!

Kies voor een Master Permanent Make-up Artist met uitermate goede prijs/kwaliteitverhouding!

In de prijs inbegrepen:

 • Plaatsing door nationaal- & internationaal opgeleide Master Permanent Make-up Artist
 • Exclusief gespecialiseerd in permanent make-up technieken en jarenlang ervaring
 • Continu bijgeschoold in de allernieuwste PMU-technieken
 • Specialisatie wenkbrauwen, eyeliners en lippen
 • Deelspecialisaties micro haarpigmentatie schedel en tepelhofpigmentatie
 • Belangrijk! Hoogwaardige pigmentkleuren met garantie op geen verkleuring!
 • Ale materialen & producten (telkens nieuwe gesterliseerde naalden, verdovingscrèmes, …)
 • Ultieme hygiëne (volgens alle PMU richtlijnen)
 • Werkuren (plaatsing 1 uur en 1 uur per retouche)
 • Gratis alle extra advies & informatie
 • GARANTIE op kwaliteit!

Nog vragen? Aarzel niet ons te bellen via het Gratis Groen nummer 0800/82.918

Informatie over prijzen en reservaties? En de verschillende mogelijke dagen voor het plaatsen van jouw welverdiende permanente make-up! Gelieve naar het respectievelijke instituut van uw keuze te bellen!

Klik hier voor delijst van verschillende locaties 

We kijken uit jou te mogen begroeten in een van de instituten waar Master Permanent Make-up Artist, Fernando Nascimento aan de slag is!

Perrmanent Perfection® Team
Master Permanent Make-up Artist
Fernando Nascimento

banner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: