Borstreconstructie & Tepelreconstructie na borstkanker – Medische Permanente Make-up met tepelhofpigmentatie door Fernando Nascimento!

Tepel- en tepelhofreconstructie

Vaak is het bij de behandeling van borstkanker noodzakelijk om de tepel en tepelhof te verwijderen. De tepelhof is de gekleurde huid rond de tepel. De plastisch chirurg kan de tepel en de tepelhof namaken. Dit heet reconstrueren. Meestal gebeurt dit zodra de nieuwe borst helemaal is genezen en de goede vorm heeft gekregen. Dat duurt meestal een paar maanden.

Medische permanente make-up  tepelhof

Nadat een plastisch chirurg de borst en tepelhof heef gereconstrueerd, kan een Master Permanent Make-up Artist de tepelhof/areola, na met een medische pigmentatie verder inkleuren en afwerken. Bij deze methode kan de permanent make-up artist de kleur aanpassen. Littekens worden hiermee ook verzacht of totaal weg gewerkt. Je  hoeft voor deze ingreep niet opgenomen te worden in het ziekenhuis.

Reconstructie van de tepel

De plastisch chirurg reconstrueert de tepelhof met een stukje huid, bijvoorbeeld van de gereconstrueerde borst, kan een tepel gemaakt worden. Heeft u nog een gezonde borst? Dan kan de chirurg soms ook een tepel maken uit een deel van de tepel van de gezonde borst.

Met een medische permanente make-up toepassing, kan de plaats van de tepel ingekleurd worden, zodat het lijkt dat je terug een mooie tepel heeft.

Meer info? Boek een gratis intakegesprek bij Fernando Nascimento, Master Permanent Make-up Artist, gespecialiseerd in deze medisch permanente make-up behandelingen in Clinique L’ Observatoire te Brussel.

Telefoonnummer 02/374.96.96

Clinique L’ Observatoire
Jean en Pierre Carsoellaan 133
1180 Brussel
Website: www.clinique-observatoire.be
Afsrpaken via 02/374.96.96

laat je borsten terug zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: