Micro haar pigmentatie – Tricopigmentatie – Schedelpigmentatie

Wat is schedelpigmentatie?

schedel

Micro haarpigmentatie is een bijzondere techniek voor optische haarvermeerdering, waarbij met behulp van biologische pigmenten op basis van carbon, het effect van ‘haarstoppels’ wordt gecreëerd. De techniek wordt ook tricopigmentatie genoemd.

Op deze manier wordt bijvoorbeeld het effect van een geschoren hoofd gerealiseerd, waarmee een volledig kaal hoofd een geschoren haarlook kan krijgen.  Maar ok littekens afkomstig van een operatie voor haartransplantatie kunnen hiermee minder opzichtig gemaakt worden. De techniek wordt ook toegepast voor schedelcamouflage waarmee licht kalende plekken (ruimte)  kunnen opgevuld worden, zoals kruinen bij mannen of kalende haarlijnen bij vrouwen.

Toepassing!

Schedelpigmentatie is een specialisatie discipline van permanente make-up.

Behandelingen duren maximaal 1 uur en zijn pijnloos. Het gevoel is als  gekriebel van mieren op uw hoofdschedel. Een pallet van kleuren. De pigmentkleuren worden uiteraard afgestemd op kleur van uw nog aanwezig eigen haar.

Het handelt over permanente make-up en geen tatoeage. Men gebruikt fijnere naalden. Er wordt minder diep in de huid gewerkt dan bij tatoeage. Om deze reden is het da ook pijnloos,  en indien nodig kan het ook ten alle tijden  verwijderd worden.

Er zijn geen implicaties met deze verfijnde schedelpigmentatiebehandeling. Hooguit een aantal uren tot een dag lichte roodheid van de schedelhuid. Enkele belangrijke beperkte restricties gedurende vier dagen na behandeling voor een ultiem resultaat!

We werken graag met een ‘GRATIS Intakegesprek’ om een offerte op maat te maken en u volledig in detail alles duidelijk uit te leggen. We verwelkomen u graag bij onze Master Permanente Make-up Artist in schedelpigmentatie, Fernando Nascimento

Boek nu uw gratis intakegesprek

Permanent Perfection Team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: