Kies voor prijs/kwaliteit! Uw permanente make-up slaagt petroleum grijs of zelfs roodachtig uit?

Kies voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding voor uw Permanente Make-up!

Wat wij als Maters Permanente Make-up Artiesten het meest tegen komen, is dat mensen vaak te snel kiezen voor de lagere prijzen om hun wenkbrauwen, eyeliners of lippen te laten doen met permanente make-up.

Het is frustrerend te moeten melden bij een gratis intakegesprek voor iemand die permanente make-up heeft laten plaatsen aan een lage prijs, dat we eerst de geplaatste permanente make-up moeten weg laseren, om deze dan opnieuw te plaatsen met hoogwaardige pigmenten.

Wenkbrauwen laten plaatsen met permanente make-up aan 175 euro á 250 euro is echt voor problemen vragen. Dergelijke prijszettingen wijzen erop dat er gewerkt wordt met minderwaardige pigmenten. Wij noemen het pigmenten uit China of zelfs Chinese inkt. Alles wat van hoge kwaliteit is, kent meestal ook een prijs die afhankelijk is van de kwaliteit en dan spreken we nog niet over de specialisatie van de persoon die de plaatsing verricht.

Dergelijk pigmenten zijn inderdaad zeer goedkoop, maar slagen na enkele maanden tot een jaar petroleum grijs uit of krijgen zelfs een roodachtige schijn.

Zelf al mee gemaakt of opgemerkt bij iemand? Ga voor de hogere prijszettingen die duiden op kwaliteit.

De boodschap is, laat je niet vangen aan lage prijszettingen. Prijzen voor wenkbrauwen tussen de 310 euro á 550 euro duiden meer op de zekerheid voor een hoge kwaliteit. Vraag ook of alles inclusief is. Plaatsing, naalden, pigmentatie en ook de één tot twee retouches om het helemaal perfect te hebben.

Indien een Master Permanent Make-up Artist jouw wenkbrauwen plaatst met daarbij twee retouches om het helemaal perfect te hebben, is hij al makkelijk een uur per consultatie aan de slag en dus drie uur in totaal bezig om van jouw wenkbrauwen een lang blijvend kunstwerk te maken die niet verkleuren!! Maar het is vooral de hoogwaardige pigmenten die de prijs duurder maken.

Nog vragen of een gratis intake gesprek? Bel ons via het Gratis Groen nummer 0800/82.918 van het Permanent Perfectiion Team.

Gouden Tip! Het is jouw gelaat. Kies voor kwaliteit. Laat je niet vangen door lage prijzen!

Permanent Perfection Team

banner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: