Kaalhoofdigheid, deels kaalheid hoofd? Permanent Make-up de oplossing! Schedelpigmentatie.

Je haar echt terug?

Permanent Perfection Instituut heeft 2 unieke technieken waardoor niemand zich meer kaal hoeft te voelen.
Je ziet er gewoon goed gekapt uit.

– Hair Rescue program

– Scalppigmentatie

Hair Rescue Programma is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar. Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben en maakt je haardos geleidelijk voller.

Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Met een speciale naald wordt eerst stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Ecuri permanent make-up apparaat. Binnen enkele weken ziet nagenoeg iedereen de eerste resultaten: je haar wordt dikker, vitaler, krachtiger en donkerder.

Het is bekend dat veel mannen kampen met haar dat dunner wordt. Er zijn echter ook heel veel vrouwen voor wie dit een groot probleem is. Veel vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek. Na de behandeling met Hair Rescue essentiële vitamines. Moet je elke avond Hair Rescue Scalp Lotion gaan gebruiken. Het is belangrijk om dit elke dag te doen, net als tandenpoetsen. Hair Rescue Scalp Lotion werkt samen met de behandeling en bevordert even eens de aanmaak en levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels.

Hair Rescue Program is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval. Het is niet bedoeld voor personen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben. Scalp pigmentatie is hiervoor wel een oplossing.

Eerst werkt Permanent Perfection met het hair rescue methode. Is dat niet meer van toepassing wordt er overgestapt naar de schedelpigmentatie methode.

Meer info bel vanuit buitenland +32 3 231 53 97

Voor België het Gratis Groen Nummer 0800/82.918

Of neem contact op via het contactformulier van onze website www.permanent-perfection.com 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: